joro9 написа:Последно кой ще разписва заключенията - започна да се спекулира с името на д-р Новак. Какво ще прави д-р Георгиев - ще гледа как новак разписва изследванията направени в "Син кръст"

Спекулация няма никаква. Само една отлична възможност за кучетата и техните стопани.
Какво ще прави д-р Георгиев ли? Ами ще се учи от известен специалист с многогодишен опит, много по-голям от неговия. Това решение на д-р Георгиев аз намирам за повече от похвално, защото означава, че иска да се развива и да бъде все по-добър специалист. Дано повече наши лекари имат такава възможност, за доброто на нашите четириноги приятели е.
Нека споделя и моя опит. Аз избрах да отида до Белград и снимах Фелисити в клиниката на д-р Новак, защото винаги съм искала най-доброто. Сега "най-доброто" идва в България и ние типично по български се усъмнихме

.
В моя случай резултатите на Фелисити са отлични, но не това е причината да мога да препоръчам д-р Новак като специалист. Причината е, че това е лекар няколко класи над лекарите в БГ. Тук са преглеждали мое куче в чакалнята, дори на паркинга, за да се махнем по-бързо... тук все още кучетата се държат от собствениците по време на рентгеновата снимка... но да не задълбавам повече.
Няма спекулация тук, само чудесна възможност да се спестят път, време, пари ... и разбира се малко "да ни стиска" да разберем пълната истина за костите на кучето ни.