Ох, Дани, може ли така?
Толкова са хубави, че ми иде да намачкам и нагушкам монитора
Цветенца сред цветя
Май скоро ще ти идвам на гости, ама сама, че сега сме голяма банда. Хихихихи
Гери, направо утре идвай, хич не му мисли Записахме ги всичките, Любо, ще участват в групата на кърмачетата Веси, все сериозни физиономии и една вечно нахилена на зеленко-първородко Благодаря ви Ани, yosarian, ohana, скоро пак ще пусна, но вече на зелена тревичка
Е, няма да се отървете от нашата банда Днес тъкмо разказвах на Пламен, че нямат още зъби, защото съм сигурна, че проверявах предният ден , да ама не, като бръкнах в устенцата на всички се оказа, че имат зъбки Днес е и първият им ден на зеленко и на слънчице, температурите не са високи и съм ги оставила да подремват отвън. Ето ги:
Последна промяна от Danyna на вт дек 18, 2012 2:08 pm, променено общо 1 път.
Идилия - бели ангелчета на зелена тревичка. Дани, не бързай да се радваш на зъбчетата. По - късно те ще се окажат неподозиран разрушителен фактор Да не забравя - поздравления за фотографа!
Благодаря ви хора, бебчовците са такива ангелчета, изключително съм щастлива, че мога да споделя радостта си с вас!
След еуфорията от Специалката се прибрахме и установих, че бебетата освен, че са пораснали за два дни и козината им е станала гъста и голяма , вече се закачат едно с друго, правят опити за джафкане и гризене на всичко под носа им. Ето малко снимков материал от вчера:
Последна промяна от Danyna на вт дек 18, 2012 2:09 pm, променено общо 1 път.