Ново кучило в развъдник Exergy, 2 юли 2012
- eli i maxi
- Потребител
- Регистриран: нед фев 17, 2008 8:12 am
- Jolly Rodger
- Потребител
- Регистриран: вт яну 25, 2011 9:28 pm
Няколко почти успешни снимки от последните дни, скоро ще се опитаме да заснемем разходките на младежите.

Exergy A Clash of Kings и Exergy A Storm of Swords все още чакат своите хора, много се надявам тези толкова специални момченца скоро да имат късмет, за бъдещите им стопани не се съмнявам, че ще са много щастливи с тези ангелски душици. Ако смятате, че можете да им осигурите любящ дом, звъннете ми на +359888511969.

Exergy A Clash of Kings и Exergy A Storm of Swords все още чакат своите хора, много се надявам тези толкова специални момченца скоро да имат късмет, за бъдещите им стопани не се съмнявам, че ще са много щастливи с тези ангелски душици. Ако смятате, че можете да им осигурите любящ дом, звъннете ми на +359888511969.
- lubomihaylov
- Потребител
- Регистриран: вт фев 12, 2008 9:35 pm
Мерси, Любо
Ние полека се учим на команди, въприемат светкавично, а аз нали не глезя напоследък и всичко се прави за едното браво и рядко наградка. Изключително са съсредоточени на разходките и изпълняват всичко с голямо желание, асансьорът вече не е страшен, всички кучета навън са ни приятели и сме най-смелите момченца на света 

Имаме страхотна новина - малкият Exergy A Clash of Kings отиде в новия си дом
Ще се радва на вниманието и любовта на кака Рая и батко Кристиан, естествено и на новите му мама и тати.
Стискайте ни палци скоро да се появят и хората на Exergy A Storm of Swords, обещавам актуални негови снимки тези дни!

Стискайте ни палци скоро да се появят и хората на Exergy A Storm of Swords, обещавам актуални негови снимки тези дни!
- Brani and Max
- Потребител
- Регистриран: вт май 12, 2009 11:59 am
Така е, Ани, времето си минава и децата растат и поемат по своя път. Някои по-рано, за други има още малко време с мама, преди да заплуват сами в морето, наречено живот! Пък и понякога за истинското щастие трябва да се почака повечко, но пък така е по-сладко!
П.П. а ако мога да попитам, къде отиде моят любимец малък Поли?
П.П. а ако мога да попитам, къде отиде моят любимец малък Поли?
- Brani and Max
- Потребител
- Регистриран: вт май 12, 2009 11:59 am