Ново кучило - Astra / Apolon
- Belinda & Adhara
- Потребител
- Регистриран:пет ное 25, 2005 12:56 pm
-
- Потребител
- Регистриран:съб ное 19, 2005 2:08 pm
- Контакти:
Гери, Гриша, реших да постна и тук сайта на развъдника - все пак това си е тема, показваща и "резултатите"
www.lorindelybg.webs.com
Заети сте, ама недейте да го раздавате толкова скромно!
През последния месец имате много поводи за гордост като развъдчици!
Първо - резултатите от Специалката!
Best Progeny Group
Освен това - Едно първо, две втори и две четвърти места!
Второ - в един месец две от кученцата ви изпълниха изискванията за Млад Шампион на България! - Яни и Арти, които на 99% от посетените изложби винаги са на призовите първи места, независимо от конкуренцията!
В архива от постижения на кучилото имате и BIS Puppy I, BIS Puppy II и BIS Puppy III!
Спечелените 5 х Best Baby и 3 х Best Puppy дори не съм сигурна дали съм преброила правилно и дали не съм изпуснала нещо!
И най-важното! - Това са постижения на кучило, произведено в БЪЛГАРИЯ! А това си е повод за огромна гордост както за вас, така и за клуба!
Всичко това - само за една година!
Гери, Гриша, пожелавам все по-големи успехи занапред!
Бъдете винаги толкова отговорни и отзивчиви!
Късмет е, че попаднахме на вас!

П.П. Айде стига съм хвалила, че май само моите мнения четете. Спирам да досаждам и млъквам.

www.lorindelybg.webs.com
Заети сте, ама недейте да го раздавате толкова скромно!
През последния месец имате много поводи за гордост като развъдчици!
Първо - резултатите от Специалката!
Best Progeny Group
Освен това - Едно първо, две втори и две четвърти места!
Второ - в един месец две от кученцата ви изпълниха изискванията за Млад Шампион на България! - Яни и Арти, които на 99% от посетените изложби винаги са на призовите първи места, независимо от конкуренцията!
В архива от постижения на кучилото имате и BIS Puppy I, BIS Puppy II и BIS Puppy III!
Спечелените 5 х Best Baby и 3 х Best Puppy дори не съм сигурна дали съм преброила правилно и дали не съм изпуснала нещо!
И най-важното! - Това са постижения на кучило, произведено в БЪЛГАРИЯ! А това си е повод за огромна гордост както за вас, така и за клуба!

Всичко това - само за една година!
Гери, Гриша, пожелавам все по-големи успехи занапред!
Бъдете винаги толкова отговорни и отзивчиви!
Късмет е, че попаднахме на вас!

П.П. Айде стига съм хвалила, че май само моите мнения четете. Спирам да досаждам и млъквам.
Напълно съм съгласна тук с Мелина!
Гери и Гришата са страхотни и влагат много старание и любов в грижите си за кучетата! Произведоха чудесно кучило и мисля, че никой не съмнява в успехите им и занапред!
Винаги ще помня как Гери резна връхчето на опашката на Фелисити преди първата и изложба в Пловдив, защото беше рошаво
После ни дадоха напътствия и кураж!
Това са сърдечни и широко скроени хора!
Гери и Гришата са страхотни и влагат много старание и любов в грижите си за кучетата! Произведоха чудесно кучило и мисля, че никой не съмнява в успехите им и занапред!
Винаги ще помня как Гери резна връхчето на опашката на Фелисити преди първата и изложба в Пловдив, защото беше рошаво

Това са сърдечни и широко скроени хора!

Наистина в последно време съм доста заета и почти не ми остава време за нищо странично, дори и за два реда тук..... но поглеждам оттук-оттам

Радваме се, че това, което искаме да постигнем се оценя положително. За един развъдник като нашия, който тепърва прохожда са важни тези неща, но мисля , че има още какво да се желае.
П.П. Може да прозвучи нескромно, но наистина се радвам, че първото произведено от нас кучило има такива резултати

- lubomihaylov
- Потребител
- Регистриран:вт фев 12, 2008 9:35 pm
Чести Рожден Ден!
Честит Втори Рожден Ден на всички Лоринделита!!!
Да са сте живи здрави и все така послушни,
Честито и на Гери и Гришата за хубавите, вече пораснали златни бебета!
Официалният купон ще го отложим за 15.05.поради уважителни причини на младите дами
.

Да са сте живи здрави и все така послушни,
Честито и на Гери и Гришата за хубавите, вече пораснали златни бебета!
Официалният купон ще го отложим за 15.05.поради уважителни причини на младите дами

- eli i maxi
- Потребител
- Регистриран:нед фев 17, 2008 8:12 am