Страница 1 от 1

намерен голдън

Публикувано: ср юли 17, 2013 1:06 pm
от maggie
Здравейте, попаднах на следното нещо във фейсбук.

"София, Красна поляна, намерен голдън ритривър, мисля.
Приятелски настроен, доста гладен (изяде една пържола, пърленка и 2 карначета за около 12 секунди). Няма каишка, но изглежда като да е имал. Отговаря на името "ела-тук-приятелю".

За съжаление не мога да го приютя вкъщи, но ако е вашият, мога да проверя дали е още наоколо и да го взема докато си го приберете, след като ми звъннете на 0884 207759. Ако не успеем да се свържем, търсете го около Златна добруджа 18, като идвате по Мушанов-Добротич отсечката вдясно (от Добротич)."Доколкото разбрах от коментарите ще го изпращат в Animal Resque и търсят транспорт до там, но едва ли това е най-доброто за кученцето. Дано се намери някой, който да го приюти временно или дори постоянно.
Изображение

Публикувано: ср юли 17, 2013 4:41 pm
от Jolly Rodger
писах на момчето - още нямам отговор

Публикувано: чет юли 18, 2013 10:26 pm
от Brego
Мдааа, кучето е закарано в приюта в Богров, при условие, че е имало желаещи да се грижат за него временно, а дори и постоянно. Дано да намери стопаните си, или ако не успее, да намери добри хора, които да се грижат за него :( ...

Публикувано: пет юли 19, 2013 7:36 am
от Joana
А защо е закарано в Богров тогава?

Публикувано: пет юли 19, 2013 11:51 am
от Brego
Нямам никаква представа ... в един от коментарите си човекът пише, че и преди е спасявал животно, което за малко да бъде дадено от него на "желаещ да се грижи за животинката", като я даде за обяд на питон. Може би се страхува, че кучето ще попадне на недоброжелатели.