Страница 1 от 1

Рижка търси дом

Публикувано: пет сеп 12, 2014 4:55 pm
от monkata95s
Бебето Рижка е последната оцеляла... От 6 братчета и сестричета тя е единствената, която не се " сля" с асфалта :x. Някой от съседите ни ги сгази нарочно всичките в една вечер.Хванах я много трудно, защото не е социализирана. Дядото, който се "грижи" за майката почти не ги пипа и ВСЕКИ ПЪТ котетата нямат шанс за дом. Мацата е затворена в една стая, защото в нас имам голдън, коте и още едно бебе куче на 10тина дни без майка, за което се грижа на всеки три часа.... СТРАШНО Е. Котето е страхливо, но много любвеобилно. До сега май никой не го беше галил... в момента спи вурху мен и не ми дава да я оставя... а как се галии ^^ . Обезпаразитена е външно и вътрешно.Има изградени хигиенни навици. Ако до седмица не намеря дом пак отива на улицата. Просто няма как да се справя с толкова животни вкъщи. МОЛЯ СПАСЕТЕ ТОВА ПРЕКРАСНО МЪНИЧЕ. Сигурна съм, че много ще отива на някой от златните ви другари :). А ако не друго поне бихте споделили и разпространили темата :) ?
Името ми е Симона, а тел. за връзка 0899294522
P.S Надявам се не е проблем, че във форума качвам коте. Просто се нуждая от помощ и се надявам да ми откликне все някой, защото поне тук някой обича животните :)
http://forum.dog.bg/topic/60314-%D0%BF% ... %BA%D0%B0/ Тук може да видите каква е малка тигрица :))

Публикувано: пет сеп 12, 2014 6:45 pm
от marina kojuharova
Направете албумче във фейсбук,ще споделяме по групи.Успех!

Публикувано: пет сеп 12, 2014 6:58 pm
от monkata95s
marina kojuharova написа:Направете албумче във фейсбук,ще споделяме по групи.Успех!
Качила съм я в профила ми Симона Бориславова и в групата Подай лапа-осинови ме. Ако имате възможност споделяйте и на други места :)

Публикувано: ср сеп 24, 2014 8:26 pm
от marina kojuharova
Какво стана,да споделяме пак?