Подарявам мъжки голдън

Изгубени/Намерени кучета
Потребителски аватар
monkata95s
Потребител
Мнения:74
Регистриран:нед мар 08, 2009 2:08 pm
Местоположение:Перник
Подарявам мъжки голдън

Мнение от monkata95s » пет авг 28, 2015 3:34 am

Здравейте!
Намерих това момче преди малко в квартал в Перник. Преди няколко месеца го видях пак в този район, но не успях да го хвана. Избяга ми. Сега го видях на улицата..... Въпреки времето, което е прекарал навън козината му е мека и хубава. Не ми изглежда на повече от година/ година и нещо. Съществува вероятност да е изгубен, но доста се съмнявам.
Утре отивам да го издирвам с лакомства, за да го прибера нямам идея къде.... Вкъщи правя основен ремонт и моята кучка е на курорт при родителите ми, а също и две котета. Едното е бебе и го взехме тази вечер. Нямам представа какво да правя, но не искам тази душичка да остане на улицата.
Моля Ви за помощ. Ако нямате възможност да помогнете с постоянен или временен дом на това прекрасно, макар и не перфектно същество, моля поне разпространете. За тези от вас, които използват фейсбук, моят е "Симона Бориславова" и съм пуснала пост за него.
Благодаря ви!
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56740BA8
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56727242

Потребителски аватар
monkata95s
Потребител
Мнения:74
Регистриран:нед мар 08, 2009 2:08 pm
Местоположение:Перник

Re: Подарявам мъжки голдън

Мнение от monkata95s » пет авг 28, 2015 3:27 pm

Момчето е родено и израсналона улицата. Живее в глутница и майка му не е породиста, но той е много красив, макар неродословен. Няма как да го прибера вкъщи. За момента е на улицата. Надявам се, че щом толкова време е оцелял, да се справи още малко. В началото мислех, че е изхвърлен, но историята му променя ситуацията.
Аз се заемам със задачата да опитам да го социализирам и да търся вариант да го измъкна от улицата. Сигурна съм, че е умен също като нашите любимци, ако не и повече и ще се справя. Ще го дам обезпаразитен външно и вътрешно и кастриран!
От вас имам наистина голяма нужда да ми помогнете да намерим хора, които да имат търпението и любовта, от която се нуждае.

Заключена