Специализирана изложба на БГРК за 2010.
-
- Потребител
- Регистриран: пон ное 23, 2009 7:26 pm
- Контакти:
Най-дорото състезание за тази година. Удоволствието от срещата, самото мероприятие, купона в събота ... Всичко беше толкова хубаво, че ми е трудно да опиша с колко положителни емоции се заредих. Ще си позвола да цитирам Пламен, защото на дали ще успея да го кажа по-добре
Една снимка на участниците в клас джуниър при дамите

и при момчетата

Благодаря на всички участници за невероятната атмосфера през тези два дни .Искам да благодаря на организаторите за избора на съдии, на мястото за провеждане, за уреденото слънчево време, и изобщо за цялата изложба
Една снимка на участниците в клас джуниър при дамите

и при момчетата

- Peter_Topsi
- Site Admin
- Регистриран: ср ное 09, 2005 10:40 pm
Искам да изкажа своите благодарности на организаторите за положения труд от тяхна страна, за да бъде факт изминалият уикенд. Впечатлена съм от усмихнатите и непринудени хора, каквито се оказаха съдиите Рой и Линдзи Мейнард. В интерес на истината аз очаквах хладно "английско" поведение.
Впечатлена съм от желанието и идеята да се направи демонстрация на работни изпитания за ретривъри и то с истински дивеч. Това е нещо, което може да се види мнооого рядко в България, а голдъните са ловна порода.
Ето няколко от моите снимки от събота:
Мила Демирева и нейното чудесно работещо куче на демонстрация за апорт на заек:

Апорт на заек от Фелисити:

Кучето не вижда къде се поставя заекът и трябва да използва обонянието си:

Апорт от вода:

Честито на победителите от изложбения ринг в неделя:

Впечатлена съм от желанието и идеята да се направи демонстрация на работни изпитания за ретривъри и то с истински дивеч. Това е нещо, което може да се види мнооого рядко в България, а голдъните са ловна порода.
Ето няколко от моите снимки от събота:
Мила Демирева и нейното чудесно работещо куче на демонстрация за апорт на заек:

Апорт на заек от Фелисити:

Кучето не вижда къде се поставя заекът и трябва да използва обонянието си:

Апорт от вода:

Честито на победителите от изложбения ринг в неделя:

Краси от развъдник "Красини" разбира не само от хубави кучета, но и от грууминг. Подготовката на Ремо за изложбата:

Двете красавици на сем. Деневи - Алиса и Амира

сем. Деневи са в пълен състав на купона:

Веселбата започна:

Ели умее не само да обучава голдъните, а и да насърчава танцуващите и резултата не закъсня:

Ива, Маруся и Красен в разгара на танца и емоциите:

Никой и нищо не може да се скрие от камерата на Краси. Той е способен да се качи на най-високата точка, но да има видимост. Купона преди всичко!

Двете красавици на сем. Деневи - Алиса и Амира
сем. Деневи са в пълен състав на купона:
Веселбата започна:
Ели умее не само да обучава голдъните, а и да насърчава танцуващите и резултата не закъсня:
Ива, Маруся и Красен в разгара на танца и емоциите:
Никой и нищо не може да се скрие от камерата на Краси. Той е способен да се качи на най-високата точка, но да има видимост. Купона преди всичко!
Нашите любимци са продължение и израз на нашата самоличност - Дилън Ентин
Малко снимки и от мен (основно съм снимал бебетата ако някой се интересува да погледне темата на Анук и Рик)

Това е специален поздрав към Модераторката
(всичко е заснето и няма как да пропуснем присъствието на Алена )

Хендлер и куче с отворена уста...

... същите със затворена уста

Това е специален поздрав към Модераторката

Хендлер и куче с отворена уста...

... същите със затворена уста

Георги Пеков
www.milinkamuk.com
If you think dogs can't count, try putting three dog biscuits in your pocket and then giving Fido only two of them. ~Phil Pastoret
Math is like love : a simple idea but it can get complicated.
www.milinkamuk.com
If you think dogs can't count, try putting three dog biscuits in your pocket and then giving Fido only two of them. ~Phil Pastoret
Math is like love : a simple idea but it can get complicated.
Изкарали сте страхотно- като гледам хорото и веселбата и ме е яд, че не можах да присътствам и аз, но пак и нашите диванета си взеха по едно трето място, а отбора ми по салса взе 1 място в международно състезание, тъй че има с какво да се похвалим, а в следващото хоро ще гледаме да се включим и ние
!

Невероятният Виктор, собственост на развъдник "Красини" взе първо място в клас "Работен" и второ място при мъжките кучета:

Достолепният вид на Виктор:

Лари, със собственик Маруся Ковачева взе първо място в клас "Шампиони":

Ремо от "Красини" взе второ място в клас "Млади":

Достолепният вид на Виктор:
Лари, със собственик Маруся Ковачева взе първо място в клас "Шампиони":

Ремо от "Красини" взе второ място в клас "Млади":
Последна промяна от Tedyy на пон май 17, 2010 8:34 pm, променено общо 1 път.
Нашите любимци са продължение и израз на нашата самоличност - Дилън Ентин
- marina kojuharova
- Потребител
- Регистриран: вт яну 20, 2009 3:39 pm