Мнение
от KraaaS » вт дек 30, 2014 10:33 am
Малко да поизтупам темата по не много приятен повод. От около 10 дни нашия хубавец спря да яде гранули. Изчетох света, но никъде не намерих нещо еднозначно. Въпросът ми е- знаете ли дали има някаква медицинска причина за това? 3,5 г. омиташе всичко което ставаше (и не ставаше) за ядене. Никога не е предявявал каквато и да е претенция. Водих го на лекар- нищо. Яде около 1/3, 1/4 от гранулите си. Изключихме абсолютно всичко: екстремента му е перфектен, няма болки в корема, няма проблем със зъбите, няма проблем с небцето и устната кухина или езика. Всичко останало го яде- баница, хляб ... с една дума всичко без гранула. Смених му чувала, не яде. Смених му и марката гранули- пак не ги яде. Гол бял ориз- яде здраво. Поливах му гранулите с топла вода- не ги иска. Пробвах да го нахраня с гранули навън на разходката- пак не... вече нямам никакви идеи от какво може да е. Последната ми идея е да ходя да го снимам на ренген дали има нещо, което не се вижда отвън, но ми се струва малко вероятно. На разходката е перфктен, не е унил, игрив... направо перфектен... няма и грам съмнение, че е болен. В нас си спи, ама той 3 год. си спи и кротува пък на разходките си се забавлява и изазходва енергия. Ако някой има идея, съвет, ще съм благодарен да сподели, че вече се изчерпах...