Здравейте. Силно се притеснявах и не исках да ви покажа Кара, защото е с полуродословие. но аз чаках с голямо нетърпение кучилата които сега се родиха, много исках да говоря с Чарм Степ, но някои хора решиха да ми направят изненада и ми донесоха кученце. Ще я кастрираме като му дойде времето. Както и да е, обожавам я, и както имаш 1 така може да имаш и 2

, Все си мисля , че ще е по добре да изчакам малката да порастне за да си вземем още едно. И гледам тук по форумите, че вие си правите срещи постоянно, при нас няма да е така, затова се зачудих дали да вземем 2-то от тук, защото ние след година заминаваме с кученце и котка за Холандия. Мечтала съм си да сме част от семейството и клуба. Имахме аргумент с моя приятел но просто като и видях погледа не успях да устоя. Надявам се да ни приемете и тук и много ще се радвам ако може да посетим училището.
И това е малка ни Кара / Cara
В понделник правим 3 месеца и на 30.06 ще ни е 1-та разходка. Чудех се дали след 3-та ваксина да я заведем на вилата, кадето е много чисто и няма никакви животни, ама знам ли... в момента ми открадна един чорап, занесе си го в кревата и ме гледа умно. " каде е 2-я"
И пак ако не е позволено от клуба да се пускат теми на кученца които не са с 100% родословие - delete.
Вашия форум е страхотен, научихме много неща от него, Куетата са прелестни, особенно Рая - обожавам я, съсщо така Аби, Елизабет, Брего, Анук абе всички на ред и малката Кая. Не ги помня всички по имена, зашото не сте малко!
И още така се извинявам ако има грешки, но 4 години не съм писала на БГ

.
Респект и благодарност: Деси.