Страница 1 от 1

Здравейте и от Ная

Публикувано: вт сеп 13, 2016 12:59 pm
от georgibln89
Здравейте,
От два дни си имаме Ная, която е на около 5 месеца. Взехме я от възрастни хора които не могат да се грижат за нея. Ная е супер игрива закачлива и страшно умна.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

За момента ме притеснява това че не се храни особенно много, не знам дали не е защото тъгува за старите си собственици по някакъв начин, но това е друга тема.

Поздрави на всички!

Публикувано: вт сеп 13, 2016 1:29 pm
от стоян
Хубавица! :)

Ако сте и сменили храната е възможно да се куми на новата известно време, но ще и мине - по принцип са си лакомии. Може и от жегата да е.

Публикувано: вт сеп 13, 2016 1:56 pm
от georgibln89
Ами когато я взехме, ни дадоха и храната с която са я хранили, останала е съвсем малко от това чувалче (PLUTO DOG PLUS), но не иска да я яде. Затова вчера и купих друга храна за подрастващи, нея също не иска да я яде. Днес също мисля да купя трети вид храна за да опитам и с него. Инъче кученцето е супер игриво не е отпаднало или умърлушено, винаги е готова за игра.

Публикувано: ср сеп 14, 2016 7:19 am
от svetlana_ahladova
Добре дошли сред нас! Не се притеснявайте, че не се храни добре. Възможно е да е стресирана от смяната на обстановката, а може и да си е по-капризно кучето. Изберете една храна и пробвайте с няколко гранулки дали я харесва. Слагате в купичката и след няколко минути я вдигайте. Така като огладнее ще почне да яде. Не смесвайте гранулата с нищо и не я сменяйте твърде често, защото така ще се научи да очаква все нови и нови вкусове.

Публикувано: ср сеп 14, 2016 8:17 am
от georgibln89
Привет на всички. Вчера четох тук във форума една тема за капризите на златковците, и видях че някой са опитвали с прясно мляко, извара, кренвирши, консерви от риба и др. Та снощи реших да пробвам с извара, която я смесих с гранулите и малко трудно но успя да си изяде порцията. При което реших че съм открил топлата вода. Да ама не тази сутрин пак и глася по същия начин порцията но не я яде, само облиза отгоре отгоре и до там. Явно си капризничи нещо.
Та презаредил съм се с 5 вида гранули, и мисля да пробвам както svetlana_ahladova препоръчва да се намери подходящата за нея, която да си я харесва. Инъче дъвче свякакви други неща от земята, но не и храна.

Поздрави!