ако има подобна тема която не съм видял моля модераторите да преместят или изтрият тази...
1 трябва да направите снимките си в подходящ размер за да не се разтяга форума поне при повечето потребители (тоест под 800 пиксела по хоризонтал , приема се че вече не се ползва по ниска разделителна способност от 800х600 пиксела )
2 трябва да се качат снимките някъде - www.album.bg www.facebook.com www.multiply.com и тн.

3 отваря се конкретна снимка албума където е качена

4 с дясното копче на мишката се щрака върху снимката и след това се щрака върху "Properties"/"Свойства"

5 отваря се ново прозорче което има графа "Address"/"URL"/"Location" (кое от трите ще бъде при вас зависи от това кой браузър ползвате)
срещу тази графа стои адреса на снимката , трябва да го копирате
(тоест ловите адреса с мишката , като внимавате да хванете целия адрес тъй като обикновено част от него не се вижда, после с дясното на мишката върху хванатия текст и щракате "Copy"/"Копирай" )

6 там където обикновено пишете страници (в бялата лента) поставяте копирания адрес ( с дясното на мишката върху въпросната лента и щракате на "Paste"/"Постави" ) след което натискате "enter" на клавиатурата , ако всичко е на ред трябва да видите само снимката на бял фон

7 тук във форума когато искате да поставите снимката пишете [ img] ( без интервала в скобите) след което поставяте адреса на снимката (аналогично на точка 6 , но в полето където пишете а не в лентата за адрес на страница) след което пишете [/img] никъде не трябва да има интервал
тоест
[ img]http://proba.album.bg/golden1.jpg[/img]
(без интервала във първата скоба)

P.S.
На снимките съм го правил през Mozilla Firefox и съм взел снимка от album.bg , но и в другите страници е абсолютно същото .
Успех на всички и много хубави снимки на домашните любимци .

Ако отново не излизат снимките погледнете да не сте сложили отметка на "Изключи BBCode в това мнение" ТАМ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ОТМЕТКА !!!