Мнение
от korneliq » пон окт 24, 2011 10:16 am
Боже, Боже, колко нерви за едното ми предположение, че членове на клуба могат да бъдат само родословни кучета. Виждаше ми се логично, при положение, че във формуляра фигурира родословие и развъдник и че клубът е на именно тази порода, а не се казва "приятели на кучето". Обаче съвсем слабо ме интересува кой може да участва в клуба и кой- не, коментирах изказването календарът да е достъпен само за членове. И повторих многкратно, че не ангажирам никого с мненията си.
И имам спомени, че всяка година има нерви на тема календар и всяка година се стига до "няма да се занимавам" и потребителите започват "ама хайде моля те, недей така" и следват спорове, сълзи, сополи... Не разбирам не може ли да става всичко малко по-спокойно?
Ако наистина виждате нещо нападателно, обидно и основа за истерии в по-горния ми пост, най-учтиво ви моля да го премахнете. Явно говорим на различни езици и за всеки има чувствителни теми и думи, които не иска да чува. Явно проблемът е у мен , че често заради мои въпоси и коментари следват яростни постове и нерви... Ще опитам да огранича участието си, щом действам така на някои от другите потребители. Омръзна ми да се чувствам виновна, без да виждам основания за това.
Надявам се календарът да се получи хубав, в което не се и съмнявам. Мисля, че трябва да оставим на организаторите да решат всичко и да приемем каквото предложат.