Страница 1 от 2

Корона вирус

Публикувано: пет ное 21, 2008 3:05 pm
от kera i eva
Кера е в син кръст с повръщане, без растройство, без апетите и без никакво настроение и сили. Помислих, че е изяла нещо, но след снимката нищо. Направиха и тест корона вируса е положителен, парвовивозата отрицателна. казаха ми, че в стандартните ваксини, които са и слагани няма против корона и за това го е лепнала. понеже моята маймуна си игра с доста бебета на училището искам да ги рпедупредя да си наблюдават кученцата. и да помоля всички дружно да стискат палци на кера, че аз лично съм умряла от страх... мисля и на нея и е подобно, ще е в болницата докато се подобри.

ужас

Публикувано: пет ное 21, 2008 3:33 pm
от 4u64ica
Сискам палци и вярвам, че ще се оправи. Нищо лошо не може да се случи днес, на този хубав празник.

Публикувано: пет ное 21, 2008 4:17 pm
от Joana
Стискаме палци и чакаме да научим какво се случва с кученцето !

Публикувано: пет ное 21, 2008 4:26 pm
от sharkov
дано дребка да се оправи по-скоро. на нас нищо ни няма да чукам на дърво (Маруся, поздрави на татко Лари). може ли да посочиш какви ваксини са и слагали да сравня, въпреки всичко. не мога да повярвам, че не са и сложили основна съставка от ваксините.. ние сме с Canine Distemper,Adenovirus 2, parainfluenza, parvovirus, coronavirus leptospira bacterin ваксинки по 2 пъти. отделно първата + бяс плюс 2 обезпаразитявания, който малко ме безпокоят дали трябва да са толкова, но нямаме проблеми с чревцата. ще се справи малката е борбена в кръвчицата на дребчовците е :)

Публикувано: пет ное 21, 2008 4:30 pm
от eli i maxi
sharkov написа:дано дребка да се оправи по-скоро. на нас нищо ни няма да чукам на дърво (Маруся, поздрави на татко Лари). може ли да посочиш какви ваксини са и слагали да сравня, въпреки всичко. не мога да повярвам, че не са и сложили основна съставка от ваксините.. ние сме с Canine Distemper,Adenovirus 2, parainfluenza, parvovirus, coronavirus leptospira bacterin ваксинки по 2 пъти. отделно първата + бяс плюс 2 обезпаразитявания, който малко ме безпокоят дали трябва да са толкова, но нямаме проблеми с чревцата. ще се справи малката е борбена в кръвчицата на дребчовците е :)
Понякога кучета се разболяват и въпреки поставените ваксини!Не мисля,че ваксините до сега имат някакво значение,то си е божа работа!
Стискаме палци малката да се оправи!

Публикувано: пет ное 21, 2008 4:36 pm
от kera i eva
мерси на всички, ай отва са ваксините

1. Nobivac puppy dp
2. eurican dhppi 2- L
3. eurican dhppi 2-LR


ох ох...след малко ще звънна да ги чуя тия в стационара... надявам се да ми кажат, че е подивяла и им се е качила на главите и да ходя да си взема обратно старото весело и енергично бебе (без скафандър).

Публикувано: пет ное 21, 2008 4:47 pm
от Valia & Kara
Бързо оправяне на бебо пожелавам!! Всичко ще е наред!
sharkov, от това, което си написал има във ваксините coronavirus. Но аз за всеки случай бих проверила дали ваксината е същата като на Кера и ако е, бих проверила дали има изграден имунитет срещу вируса.

Публикувано: пет ное 21, 2008 4:58 pm
от sharkov
Е със сигурност нито една ваксина не е 100% сигурна, но все пак ги изброих за съпоставка. Ваксинките са ни на FORT DODGE за сега сме енергични, жизнени и игриви, но може да направим един тест. Въпреки това 3тата ваксина като я направиха би трябвало да се проявят някакви симптоми, ако нещо не е ок.. поне така мисля.. все пак ги заразяват с вируса на 2 пъти и пак да чукна на дърво всичко е наред :) успех кери и еви ;)

Публикувано: пет ное 21, 2008 5:28 pm
от Красен
Дано всичко се оправи, че Корона е доста опасен вирус за палетата.

Публикувано: пет ное 21, 2008 6:11 pm
от goldroks
Дано се оправи бързо малката! Чакаме включване с добри новини :wink:

Публикувано: пет ное 21, 2008 6:20 pm
от kera i eva
За да не се побъркам съвсем спирам да чета, какво пише из интернет по въпроса. Дребната е проспала до тук престоя си в стационара, няма промяна в поведението. Утре ще и ходим на свиждане. Изисквайте ваксина за корона /не си струва тревогите подобен проблем/...явно трябва да се поръчва като десерт към стандартното меню, а не я включват автоматично.

Публикувано: пет ное 21, 2008 6:24 pm
от eli i maxi
kera i eva написа:За да не се побъркам съвсем спирам да чета, какво пише из интернет по въпроса. Дребната е проспала до тук престоя си в стационара, няма промяна в поведението. Утре ще и ходим на свиждане. Изисквайте ваксина за корона /не си струва тревогите подобен проблем/...явно трябва да се поръчва като десерт към стандартното меню, а не я включват автоматично.
От личен опит ти препоръчвам да не четеш из нета!
Докторите си знаят работата!Завела си малката при едни от много добрите!

Публикувано: пет ное 21, 2008 8:40 pm
от sv555
дано малката се оправи по скоро,стискаме палци

Публикувано: нед ное 23, 2008 2:56 am
от Belinda & Adhara
Дано се оправи скоро сестричката и да забравите за притеснението !

Публикувано: нед ное 23, 2008 8:09 am
от eli i maxi
kera i eva,как е малката,има ли нещо ново?