Страница 1 от 1

Доминация

Публикувано: нед ное 04, 2012 7:21 pm
от LVVeselinov
Здравейте, от няколко седмици моят голдън Бъди(3 години) е тормозен от едно хъски с 1 година по-голямо от него. Тормозът се състои в това, че щом се видят хъскито му се качва и няма отлепяне. Когато ги разделим, то само чака да бъде пуснато и отива при Бъди. Случвало се е дори да стига до ерекция и чак тогава Бъди се освобождава. Другото странно е, че моето куче изобщо не прави нищо за да се съпротивлява, стои си и звук не издава. Същото нещо прави и един лабрадор, ама той идва по-рядко на поляната. Вече се чудя да не би Бъди с нещо да ги привлича и затова да правят така.

Публикувано: нед ное 04, 2012 8:52 pm
от marina kojuharova
Както казахте-и според мен това е доминация.Кучетата са различни.Вашето момче явно е съвсем добър характер,щом не реагира.Нашият не позволява такива волности.Като мялък бягаше,а от 6 месечен изгонва ...доминатора'' винаги.Виждала съм и да се сбиват кучета за това,слава богу още не ни се е случвало,дано не се и случва. Надали е виновен Бъди,просто кучетата реагират различно.

Публикувано: ср ное 07, 2012 3:11 pm
от korneliq
За мое учудване Дейв за първи път за 2 години доминира над друго куче точно с 3 месечно мъжко бебе. Не можех да го отлепя просто. Преди това и след това не го е правил. Нямам никакво обяснение защо на женски и други бебета не го прави, а точно това си хареса...но явно с бебета е по-лесно за по-страхливите по принцип кучета.

Публикувано: чет ное 08, 2012 11:12 am
от pkolev
Блазе Ви...Аря се опитва да доминира всичко, което мърда. За последно една голяма възглавница ;)

Публикувано: пет ное 09, 2012 9:02 pm
от topsi
Ако хъските ви притеснява , помолете собственика да си го вземе.Това че вашето куче не реагира означава че не иска да се забърква с хъскита и после проблеми да му се струпат на главата.С една дума предпазлив е и го е страх, което не значи че му е приятно.Поне знаете че не е доминантен:)