Невероятен доктор в град Враца

Всичко свързано с обучението и отглеждането на Голдъна
Потребителски аватар
enikor
Потребител
Мнения: 4
Регистриран: ср дек 26, 2012 8:05 pm
Местоположение: Montana-BG

Невероятен доктор в град Враца

Мнение от enikor » съб дек 29, 2012 8:32 pm

Габи е още на 3 месеца,но почти седмица беше на повръщане и вода,отпадна,и докторите казаха да съм готов за най-лошото.Не знам как но доктор Марин Георгиев от клиника"Гергьовче"-град Враца успя да върне Габи от онзи свят само за седмица.Благодаря му за отношението към болното кученце,и проявеният висок професионализъм.Човек които си разбира от работата и я върши от сърце.Сега Габи е типичното игриво голденче,храни се с апетит,и вродения интелект на голдените се проявява доста силно за крехката и възраст.Още веднъж-благодаря ти докторе.Напатих се от неграмотни самозвани доктори,и ако живеете в региона-не губете време и нерви с други ако има проблем.Просто потърсете доктор Георгиев.Повярвайте ми-момчето знае какво прави..
За улеснение ще оставя и номера му,ако админа реши че не бива да се посочва номер нека го изтрие.Желанието ми е не реклама-а просто за улеснение на хората.Номера е 0889 375086,е-майл: marin_10@mail.bg

Brego
Потребител
Мнения: 222
Регистриран: пет фев 10, 2012 9:56 am
Местоположение: Враца

Мнение от Brego » нед дек 30, 2012 10:06 am

Така е! Марин наистина си разбира от работата и е изключително внимателен. Тъй като и аз страдам от кучешка хипохондрия - той е човекът, който единствено може да ме успокои :D. За него важи една дума - Професионалист!

Отговори