Бучка отстрани в дясно и лекарството Пренивет

Всичко свързано с обучението и отглеждането на Голдъна
Tsonio
Потребител
Мнения: 7
Регистриран: вт апр 22, 2014 9:12 am

Бучка отстрани в дясно и лекарството Пренивет

Мнение от Tsonio » вт дек 02, 2014 7:41 pm

Здравейте,
вчера открихме на малкия хулиган някаква бучка колкото бобено зърно на ребрата отдясно. Днес минахе през вет-а и и след прегледа ни предписа два дни да пие Преднивет. След това пак на преглед и тогава ще каже повече. Доколкото успях да се ориентирам е нещо за надбъбречната жлеза( съответно се зачетох за Сидром на Кушинг и всякакви такива стряскащи диагнози). Някой да се е сблъсквал с такъв проблем и дали може да ми даде малко повече инфо. Интересното е, че бучката е в края а самите ребра отдясно а тази жлеза не се ли намира на меките части? Съжалявам за лаишкото питане но досега не сме имали никакви проблеми със здравето. А и тези 3 дена до следващия преглед ще падне притеснение. Калпазанина няма никакви промени в държание и привички( няма проблем с ходенето по малка нужда, не забелязвам апетита му да е нарастнал или каквото и да било от показаните симптоми за този Кушинг).

Благодаря предварително на отзовалите се.

Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител
Мнения: 1592
Регистриран: вт яну 20, 2009 3:39 pm
Местоположение: София-Ситняково

Мнение от marina kojuharova » ср дек 03, 2014 8:48 pm

Здравейте.Не съм компетентна за да дам мнение,но ако бучката се е появила след инжекция(ваксина,лекарство)може да е от това-в такъв случай ще се разсее.
ИзображениеИзображение

Tsonio
Потребител
Мнения: 7
Регистриран: вт апр 22, 2014 9:12 am

Мнение от Tsonio » ср дек 03, 2014 9:55 pm

Имаше инжекция преди 2 седмици но от другата страна(отляво). Имаше конюктивит на третия клепач и като видеше шишенцето с капките ставаше лудница и накрая трябваше с упоика да го оправят(не ми се говори за кървавите сълзи след това). Засега пием хапчетата и ще видим резултата.

Отговори