ЧЛЕНСКИ КАРТИ/КАЛЕНДАРИ

Важни теми и въпроси свързани с клуба
4u64ica
Потребител
Мнения: 370
Регистриран: ср ное 09, 2005 11:47 am

ЧЛЕНСКИ КАРТИ/КАЛЕНДАРИ

Мнение от 4u64ica » чет дек 17, 2009 12:43 pm

ЗДРАВЕЙТЕ!
ДВЕ ВАЖНИ НЕЩА

ПЪРВО:
Календарите за 2010 год на нашия клуб са готови и ще се раздават безплатно на членовете на клуба на полянката в Ловния парк в неделя - 20 декември 2009г. Тези, които не са си платили чл.внос за 2009 г. ще получат календар с/у 2 лв. за бройка.
Всички останали, които не ходят на полянката или не живеят в София, моля да ми се обадят на телефон 0878532314 или да си изпратят адреса, на който искат да ги получат, на личната ми поща във форума.

ВТОРО:
Това е от сайта на БРФК:

Във връзка с полученото пълноправно членство на БРФК в FCI уведомяваме всички клубове, че трябва да актуализират своите документи (родословия и др.) и надписът *асоцииран член* да бъде заменен с *пълноправен член на FCI* Също така, молим всички клубове, членове на БРФК да прегледат и актуализират списъците със своите членове и техните развъдници, като своевременно уведомят БРФК за настъпили промени. От 1 Януари 2010 г. ще бъдат въведени членски карти на БРФК, за това всички клубове трябва да изготвят списъци на своите членове и да представят тяхна снимка

от което следва:
Всички членове на БГРК , които имат голдени, независимо от това дали имат родословия или не, трябва да си сканират снимка (на собственика - не на кучо) и да ми я изпратят (или закачат) на е-mail, заедно с името на кучето (кучетата) по паспорт и собственото си име (или името на члена на БГРК). За тази "услуга" се събират по 10 лв за карта. Картите ще имат разнообразно предназначение - за идентификация, за изложби, за закупуване на храна и мн. др. Както си спомняте нашият клуб имаше намерение да издава също такива карти и това е обсъждано във форума. Сега обаче ние ще използване картите, коитоБРФК ще издава.
СРОКЪТ Е 1 ЯНУАРИ 2010 - но както всичко в България - той не е последен - ще се опитаме да предадем нещата в БРФК до края на януари 2010.

Секретар на БГРК

Отговори