Страница 1 от 1

Борса (Ферма) Нети

Публикувано: нед юли 24, 2011 11:24 am
от eli i maxi
Като член на Български Голдън Ретривър Клуб искам да изразя дълбокото си възмущение от наглостта на търгашите от Нети, които смело и без никакви скрупули използват името на клуба за да продават кученцата си.

Искам да предупредя всички бъдещи собственици на голдъни за няколко неща, които вече са обсъждани, но все пак:

- родословието не струва нищо на купувача и се издава от собственика на развъдника, в който е родено кученцето, изказвания от рода "Клуба ще ви издаде родословие" са за да ви замажат очите.
- клуба не работи и не си сътрудничи с ферми и борси, ако ви кажат "Ние работим заедно", категорично ви лъжат.
- клубните развъдници не продават кучетата си на борси, ферми и магазини, също така правят подбор на кандидат стопаните и това, че сте отишли с парите да платите и да си вземете кученце, не е гаранция, че това ще се случи, защото клубните развъдници не целят създаване на бебета заради финансова изгода.
Ръководството на клуба, както и членовете му могат да ви дадат информация от къде може да вземете куче, да ви помагат със съвети и мнения, но не и да ви омайват за да си купите куче от борса, ферма или магазин. Ако все пак подобно нещо ви се случи, то със сигурност лицето, което ви убеждава в подобни неща няма нищо общо с клуба!

На сайта на клуба има оставени координати за връзка с ръководството http://bulgoldens.com използвайте тях, а не дадените ви от борсите.

И едно обръщение към Нестор, собственик на зооборса Нети,

Уважаеми г-н търгаш, всички знаем, че сте нагъл лъжец, но лъжите, които говорите на хората и факта, че си позволявате да намесвате името на БГРК в измамите си, минава всякакви граници!

Публикувано: нед юли 24, 2011 11:53 am
от Красен
Пак ли са започнали с древната мантра: "Клубът ще ви издаде родословие..."?

Публикувано: ср юли 27, 2011 9:42 am
от Peter_Topsi
Явно са я доразвили с "Ние работим заедно" :lol: