Членски карти от 2018 г.

Важни теми и въпроси свързани с клуба
Потребителски аватар
Danyna
Потребител
Мнения:1293
Регистриран:ср май 07, 2008 1:31 pm
Местоположение:Plovdiv
Членски карти от 2018 г.

Мнение от Danyna » чет апр 12, 2018 10:31 pm

Уважаеми членове на БГРК,


На изминалото Общо събрание на БРФК се взе решение за издаване на членски карти и карти с имената на регистрираните в БРФК развъдници от тази година.
От секретариата на БРФК получихме образци и бланка за попълване на данните, които ще фигурират вътре. Желанието им бе до края на май месец всеки член на БГРК да има и членска карта, която се получава само след плащането на членски внос. Тъй като повечето хора при нас предпочитат да плащат членския внос на специалката, то обявяваме крайна дата за плащане на членски внос и плащане за издаване на карта, но само за тази година - 09-06-2018 г. Картата за членство е едногодишна и първата ще важи до месец март 2019 г. Това означава, че догодина членският внос ще се събира с крайна дата месец февруари 2019 г. Изработката на картата ще струва на всеки член 5 лв., а годишния членски внос остава 40 лв. Втората карта е карта за развъдник, която се издава еднократно и тя също струва 5 лв.
Ако решите, че искате картите да ви се издадат по-рано, то моля да попълните бланката и заедно с ваша снимка я изпратете към Веселина Каракехайова на официалния мейл на БГРК - bgrclub@gmail.com, като прикрепите и документ за платен членски внос, карта за членство, и карта за развъдниците (ако имате такъв).
В картите ще се генерира персонален номер за всеки член на БРФК.
Ще има баркод, който носи допълнителна информация, като идеята е да се разработи софтуеър с база данни полезен за всички, от краен потребител до отговорници в клубове и офисът на БРФК.
Ще има и трети номер, чиято употреба ще влезе в действие при пазаруване в електронни магазини и други.
Ще можете да се легитимирате при ползване на отстъпки, осигурени от БГРК във ветеринарни клиники, доставчици на храна и други продукти за вашите любимци.

Ще качим образците на картите и бланката за попълване тук във форума на БГРК, както и ще бъдат изпратени по e-mail на всеки член на клуба.

Сметка на БГРК:
Първа Инвестиционна банка
IBAN: BG49FINV91501215882701
BIC:FINVBGSF


Поздрави,
УС на БГРК

Потребителски аватар
DogPerson
Потребител
Мнения:657
Регистриран:вт фев 03, 2009 4:16 pm
Местоположение:Sofia

Мнение от DogPerson » нед апр 15, 2018 9:07 am

Ето и образци на картите:

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
DogPerson
Потребител
Мнения:657
Регистриран:вт фев 03, 2009 4:16 pm
Местоположение:Sofia

Мнение от DogPerson » пон апр 16, 2018 3:16 pm

От този линк можете да свалите бланката, в която се попълва информацията за картите:

https://drive.google.com/file/d/17qxoCv ... sp=sharing

Заедно със снимка, моля изпратете на bgrclub@gmail.com

Заключена