Има ли най-сетне клубът ни банкова сметка?

Важни теми и въпроси свързани с клуба
Mariella
Потребител
Мнения:66
Регистриран:съб дек 18, 2010 10:15 pm
Местоположение:София
Има ли най-сетне клубът ни банкова сметка?

Мнение от Mariella » пон окт 01, 2012 5:04 pm

Красене , привет!

На 1-ви февруари т.г. във връзка с мое запитване , пусна съобщение , че в най скоро време ще откриеш банкова сметка по която да можем да си внасяме членския внос и че ще я обявиш на видно място във форума.

Цитирам: "Банкова сметка ще бъде открита до няколко дни. Липсата й е мое недоглеждане, за което се извинявам на членовете.След откриването й ще бъде публикувана на видно място. "

Ето, че вече отминаха 8 месеца, а все още не намирам информация за наличието на обещаната сметка, което ме препятства да си внеса надлежно членския внос.

Не бих искала да изглеждам неизряден член на клуба въпреки , че несвоевременното плащане на членския ми внос е по причина, за която не съм отговорна аз.

Предвид горното най-любезно те подсещам и отново апелирам да откриеш банкова сметка и да я съобщиш надлежно на членовете на клуба за да изпълним членствените си задължения за 2012 г. преди края й.

Поздрави
Мариела

Потребителски аватар
Красен
Председател на БГРК
Мнения:3198
Регистриран:ср ное 09, 2005 4:38 am
Местоположение:Бургас/София

Мнение от Красен » вт окт 02, 2012 2:13 pm

Привет, да така е, обещах и не изпълних поради разни обстоятелства.
Сметка ще бъде открита, така че ще си спазя обещанието, макар и доста по-късно.

Своевременно, никой член на клуба няма да бъде третиран като некоректен, ако не си е платил задълженията поради липса на банкова сметка.

Отговори