Очаквано ново кучило!

Най-после!
Има новини!
Имаааааааа!

Точно бях започнал да се притеснявам и точно по учебник, точно на 63-я ден Фрея роди!
....
Питайте ме колко!

8 братя и една сестра (царица)!!!

Всичките в светла гама - цвят "много мляко с малко кафе или почти без кафе"

Всичките с еднакви габарити.
И всичките гладни бе! Едва се родиха и веднага засмукаха!
И всичките шумни и малко скандалджии. Ама малко.
Раждането беше много тежко както за Фрея, така и за акушер-кинеколозите любители (т.е. ние). От 11:15 до 05:30 на следващия ден, (така че май ще си ги водим всичките родени на 12.07.2007г.). Накрая Фрея така се изтощи, че не можеше да прави контракции дори.
Но слава богу поне до тук и майката и децата са в добро състояние.
Сега пробват различни схеми на сучене.
Най-сполучлив се оказа вариантът "сандвич" - един смукач легнал на гръб смуче от долния ред, а върху него по корем лежи друг смукач, който суче от горния ред.
Нали сме в България обаче, от време на време нападат майка си в стил "софийски трафик" всеки ръга и сктава задръстване около най-удобните цицки!
Ето и малко снимки, направени в просъница:

Това е засега!
Не било лесна работа живот да се създава!
Специални благодарности на Ива за безценните съвети и подкрепа!
Фрея-Белята-Мамата
Всички гризат, някои гризат повече!
- Peter_Topsi
- Site Admin
- Регистриран: ср ное 09, 2005 10:40 pm
НАЙ-ПОСЛЕ!!!
ЖЕСТОКИ СА, НЕВЕРОЯТНИ! и САМО ЕДНО МОМИЧЕ!!! НАЛИ ЩЕ ГИ ХРЪЩАВАШ НА ИМЕНАТА НА РОК-ПЕВЦИ!!! ТЯ МОЖЕ ДА Е ГОЛДИ...ИЛИ МИЛЕНА
УСПЕХ С ОТГЛЕЖДАНЕТО ДО ТРЕТИЯ МЕСЕЦ ( А МОЖЕ И ПОВЕЧЕ, АКО РЕШИТЕ ДА ЗАДЪРЖИТЕ НЯКОЕ), УСПЕХ С БЪДЕЩИТЕ ИМ СТОПАНИ, МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ КУЧЕТА ДА БЪДАТ
МНОГО ПОЗДРАВИ НА ФРЕЯ С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ОЦЕЛЯВАНЕ СЛЕД ИЗСМУКВАНЕТО

ЖЕСТОКИ СА, НЕВЕРОЯТНИ! и САМО ЕДНО МОМИЧЕ!!! НАЛИ ЩЕ ГИ ХРЪЩАВАШ НА ИМЕНАТА НА РОК-ПЕВЦИ!!! ТЯ МОЖЕ ДА Е ГОЛДИ...ИЛИ МИЛЕНА

УСПЕХ С ОТГЛЕЖДАНЕТО ДО ТРЕТИЯ МЕСЕЦ ( А МОЖЕ И ПОВЕЧЕ, АКО РЕШИТЕ ДА ЗАДЪРЖИТЕ НЯКОЕ), УСПЕХ С БЪДЕЩИТЕ ИМ СТОПАНИ, МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ КУЧЕТА ДА БЪДАТ

МНОГО ПОЗДРАВИ НА ФРЕЯ С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ОЦЕЛЯВАНЕ СЛЕД ИЗСМУКВАНЕТО

- tedi_stoianova
- Потребител
- Регистриран: пет дек 08, 2006 3:12 pm
ОЧАКВАНО КУЧИЛО

- mi6eto_i_ashley
- Потребител
- Регистриран: вт ное 22, 2005 10:52 am
- Контакти:
-
- Потребител
- Регистриран: съб ное 19, 2005 2:08 pm
- Контакти:
ДАНЧОООООООООООО, ЧЕСТИТО! Ех, че хубава новина!!! Браво на мама Фрея и на 9-мата фърфалаци! Да кажеш на 8-те братя да пазят сестричката, че тя ще е най-скъпа!
Чакаме снимки как растат малките! А на приятелите от деството на Фрея, ще е позволено ли да идват на посещения, за да мачкат, мачкат бебоци?:)
Целувки и поздрави от мен!!!

Целувки и поздрави от мен!!!