Корона вирус
- kera i eva
- Потребител
- Регистриран: чет окт 09, 2008 9:03 am
Корона вирус
Кера е в син кръст с повръщане, без растройство, без апетите и без никакво настроение и сили. Помислих, че е изяла нещо, но след снимката нищо. Направиха и тест корона вируса е положителен, парвовивозата отрицателна. казаха ми, че в стандартните ваксини, които са и слагани няма против корона и за това го е лепнала. понеже моята маймуна си игра с доста бебета на училището искам да ги рпедупредя да си наблюдават кученцата. и да помоля всички дружно да стискат палци на кера, че аз лично съм умряла от страх... мисля и на нея и е подобно, ще е в болницата докато се подобри.
-
- Потребител
- Регистриран: съб сеп 20, 2008 3:19 pm
- Контакти:
дано дребка да се оправи по-скоро. на нас нищо ни няма да чукам на дърво (Маруся, поздрави на татко Лари). може ли да посочиш какви ваксини са и слагали да сравня, въпреки всичко. не мога да повярвам, че не са и сложили основна съставка от ваксините.. ние сме с Canine Distemper,Adenovirus 2, parainfluenza, parvovirus, coronavirus leptospira bacterin ваксинки по 2 пъти. отделно първата + бяс плюс 2 обезпаразитявания, който малко ме безпокоят дали трябва да са толкова, но нямаме проблеми с чревцата. ще се справи малката е борбена в кръвчицата на дребчовците е 

- eli i maxi
- Потребител
- Регистриран: нед фев 17, 2008 8:12 am
Понякога кучета се разболяват и въпреки поставените ваксини!Не мисля,че ваксините до сега имат някакво значение,то си е божа работа!sharkov написа:дано дребка да се оправи по-скоро. на нас нищо ни няма да чукам на дърво (Маруся, поздрави на татко Лари). може ли да посочиш какви ваксини са и слагали да сравня, въпреки всичко. не мога да повярвам, че не са и сложили основна съставка от ваксините.. ние сме с Canine Distemper,Adenovirus 2, parainfluenza, parvovirus, coronavirus leptospira bacterin ваксинки по 2 пъти. отделно първата + бяс плюс 2 обезпаразитявания, който малко ме безпокоят дали трябва да са толкова, но нямаме проблеми с чревцата. ще се справи малката е борбена в кръвчицата на дребчовците е
Стискаме палци малката да се оправи!
- kera i eva
- Потребител
мерси на всички, ай отва са ваксините
1. Nobivac puppy dp
2. eurican dhppi 2- L
3. eurican dhppi 2-LR
ох ох...след малко ще звънна да ги чуя тия в стационара... надявам се да ми кажат, че е подивяла и им се е качила на главите и да ходя да си взема обратно старото весело и енергично бебе (без скафандър).
1. Nobivac puppy dp
2. eurican dhppi 2- L
3. eurican dhppi 2-LR
ох ох...след малко ще звънна да ги чуя тия в стационара... надявам се да ми кажат, че е подивяла и им се е качила на главите и да ходя да си взема обратно старото весело и енергично бебе (без скафандър).
-
- Потребител
- Регистриран: съб ное 19, 2005 2:08 pm
- Контакти:
-
- Потребител
- Регистриран: съб сеп 20, 2008 3:19 pm
- Контакти:
Е със сигурност нито една ваксина не е 100% сигурна, но все пак ги изброих за съпоставка. Ваксинките са ни на FORT DODGE за сега сме енергични, жизнени и игриви, но може да направим един тест. Въпреки това 3тата ваксина като я направиха би трябвало да се проявят някакви симптоми, ако нещо не е ок.. поне така мисля.. все пак ги заразяват с вируса на 2 пъти и пак да чукна на дърво всичко е наред
успех кери и еви 

- kera i eva
- Потребител
За да не се побъркам съвсем спирам да чета, какво пише из интернет по въпроса. Дребната е проспала до тук престоя си в стационара, няма промяна в поведението. Утре ще и ходим на свиждане. Изисквайте ваксина за корона /не си струва тревогите подобен проблем/...явно трябва да се поръчва като десерт към стандартното меню, а не я включват автоматично.
- eli i maxi
- Потребител
От личен опит ти препоръчвам да не четеш из нета!kera i eva написа:За да не се побъркам съвсем спирам да чета, какво пише из интернет по въпроса. Дребната е проспала до тук престоя си в стационара, няма промяна в поведението. Утре ще и ходим на свиждане. Изисквайте ваксина за корона /не си струва тревогите подобен проблем/...явно трябва да се поръчва като десерт към стандартното меню, а не я включват автоматично.
Докторите си знаят работата!Завела си малката при едни от много добрите!
- Belinda & Adhara
- Потребител
- Регистриран: пет ное 25, 2005 12:56 pm
- eli i maxi
- Потребител