Коледно парти на БГРК, 24-25 ноември 2018

С лятната специализирана изложба, която БГРК организира всяка година, обичаме да казваме, че сме свидетели на празника на породата в България. И понеже наближава Коледа, а тогава стават чудеса, тази година имаме възможност за втора сбирка и предколедно парти с томбола и много изненади.

Кога: 24 и 25 ноември 2018 г
Къде: хотел Природа, гр. Долна Баня – https://hotelpriroda.wordpress.com/
Какво:
– здравен семинар с водещи специалисти
– Коледен банкет с DJ
– томбола с награди
– за десерт в неделния ден – Общо събрание
– игри, разходки и социализация на стопани и кучета

Хотел Природа е разположен в полите на Рила планина, на 1 ч път от София и Пловдив.
Районът предлага много забавления, сред които: дегустация на вино, посещение на минерални извори, разходка във ферма за щрауси, еко пътеки и др.

За да можем да запазим места е нужно да знаем колко човека проявяват интерес и ще присъстват. Ето и офертата от хотела, за да добиете представа за финансовата част:

1. Нощувки
Цена на една нощувка за двойна стая– 60
Цена на една нощувка за тройна стая– 70 лв.
Цена на една нощувка за единична стая– 50 лв. Хотелът разполага с три единични стаи.
В цената на нощувката е включена закуска /всеки си избира между сандвич с кашкавал, сандвич с шунка и кашкавал, панирани филии, компле и напитка чай или айрян/, туристически данък и 9 % ДДС.
Максималният брой хора, които могат да се настанят в хотела е 95 човека, разпределени по стаи, както следва: 19 тройни стаи, 3 спални, 12 двойни стаи с отделни легла, 3 единични стаи, 1 апартамент с 2 стаи, свързани с врата между тях,която се заключва и могат да се използват самостоятелно, тъй като са с два отделни санитарни възела,в тях могат да се настанят съответно двама и трима човека.
2. Храна
Изискването за куверт в ресторанта за вечеря е да бъде минимум между 25-30 лв./човек.

Ще се радваме да се видим в последния уикенд на ноември. Водете четириногите си любимци, а доброто настроение е гарантирано!