Здравейте, Моля за малко помощ.
Първоначално едно голямо Благодаря, че ми активирахте профила и вече аз и мойта Джеси сме част от голямото семейство. И сега към въпросът ми: Така кучето ми си сряза (буквално) сухожилието на задния десен крак, отидахме по спешност във Син Кръст направиха и три шефа на въпросното сухожилие и пет на кожата върху него. Приключихме с антибиотиците, които пихме близо 2 седмици и така въпросът ми е. Горе долу за колко време ще се възстанови напълно и трябва ли да предприемам някаква терапия или може би допълнително витамини и т.н. Ако някой е запознат със следоперативния процес, от който вече минаха 2 седмици да сподели, кое и как да направиме. Лекъря ми каза, че няма смисъл, но аз искам да попитам за да бъде всичко точно.
- mi6eto_i_ashley
- Потребител
- Регистриран:вт ное 22, 2005 10:52 am
- Контакти:
Предполагам (незнам как е при кучетата), че е ахилесовото сухожилие. Попринцип, възстановяването на което и да било сухожилие е доста продължителен процес. Предполагам, че са ви казали, че натоварването трябва да е сведено до минимум, а може и да са обездвижили крака, нямам идея. Най-вероятно ще продължи повече от 3-4 месеца, но горе-долу толкова. При кучетата зараства по-бързо, така, че стискаме палци! Тъй като сте били в Син кръст съм сигурна, че сте попаднали на добри лекари и най-доброто, което можете да направите е да се вслушате в съветите им.
- mi6eto_i_ashley
- Потребител
- Регистриран:вт ное 22, 2005 10:52 am
- Контакти: