рана на тестиса

Тук се говори за всичко свързано с Голдъните
lusi4ka
Потребител
Регистриран:нед яну 22, 2012 9:49 am
рана на тестиса

Мнение от lusi4ka » чет окт 31, 2013 12:51 pm

Pyrvo da se izvinq che pisha na latinica, no nqmam phonetica....

Zdraveite. Ot nqkolko dena zabelqzah, che na ediniq testis na Bari ima neshto kato rana, po skoro e kato obeleno. Ne znam dali se e udaril nqkyde poneje jivee na dvora. Zavedohme go na doktor i nemoja da kaje ot kakvo e, no mu udari nqkakyv antibiotik i ni dade nqkakyv krem da go majem. Kaza i che leko sa mu vyzpaleni testisite. Majem go ve4e okolo sedmica, no nqma nikakvo podobrenie. Pisala sym otdavna vyv foruma i sym spomenavala che sym ot Svishtov i tuk nqmame nikakvi lekari... Imame samo 2-ma, koito smeq da tvyrdq che nishto ne razbirat... Ta vyprosa mi e dali nqkoi znae moje li da e neshto mnogo seriozno, dali ima nqkakva takava bolest ili nai veroqtno se e udaril nqkyde. Poprincip go vodim vyv Veliko Tyrnovo na doktor, no tochno v momenta nqmame vyzmojnost.
Blagodarq Vi predvaritelno.

Потребителски аватар
Melina
Потребител
Регистриран:ср мар 19, 2008 1:35 pm

Мнение от Melina » чет окт 31, 2013 4:24 pm

Здравейте.

Направете тест на бруцелоза. Тя протича с възпаление на тестисите и често е причината за такива симптоми.

lusi4ka
Потребител
Регистриран:нед яну 22, 2012 9:49 am

Мнение от lusi4ka » пет ное 01, 2013 4:45 pm

Blagodarq Vi.

Потребителски аватар
Nade
Потребител
Регистриран:вт дек 22, 2009 1:54 pm

Мнение от Nade » пет ное 08, 2013 6:10 pm

Имайте в предвид, че може пък и изобщо да не са толкова сериозни нещата. Дарик на 2 пъти от много близане си прави нещо като рана точно на това място, което много зловещо изглеждаше и ни бяха изписали кортикостероидни кремове за мазане. Не помня дали му слагаха инжекция, но искам да споделя опита си от последния път. Мазане с хомеопатична паста за иритативни дерматити - хомеоплазмин и за 3 дни решихме въпроса. Успех на вас!

Заключена