Книга за породата на български
- Красен
- Председател на БГРК
- Регистриран:ср ное 09, 2005 4:38 am
Подготвя се за печат книга за породата Голдън Ретривър на български език. Книгата е в превод от английски и е на известната американска авторка Нона Килгор Бауер (Nona Kilgore Bauer). Всички американски моменти от книгата обаче ще бъдат изчистени (по уверения на издателите), за да бъде пригодена тя за България. Стандартът ще е този на FCI.
Книгата ще бъде в тираж 2,000 бройки и ще се продава в големите вериги книжарници, както и в супермаркетите и веригите бензиностанции. Цената мисля, че ще бъде 10 лв.
В тази връзка БГРК ще публикува рекламно каре с данните и координатите на клуба. Общо рекламните карета са 4, като освен това за БГРК е заето и още едно за реклама на един от регистрираните развъдници. На разположение са още две карета за частни реклами на развъдници, зоомагазини, лечебници и т.н., като цената за реклама е 67 лв. без ДДС. Ако някой се интересува, моля да се свърже с мен за да му/й дам координатите на издателството. Молбата на издателите е заявката да стане до края на тази седмица.
Книгата ще бъде в тираж 2,000 бройки и ще се продава в големите вериги книжарници, както и в супермаркетите и веригите бензиностанции. Цената мисля, че ще бъде 10 лв.
В тази връзка БГРК ще публикува рекламно каре с данните и координатите на клуба. Общо рекламните карета са 4, като освен това за БГРК е заето и още едно за реклама на един от регистрираните развъдници. На разположение са още две карета за частни реклами на развъдници, зоомагазини, лечебници и т.н., като цената за реклама е 67 лв. без ДДС. Ако някой се интересува, моля да се свърже с мен за да му/й дам координатите на издателството. Молбата на издателите е заявката да стане до края на тази седмица.
- Красен
- Председател на БГРК
Ето и съобщението, което получих от издателите:
"Издателство Софтпрес Ви уведомява,че за първи път вече и в България в периода от 25.11.06 до 15.01.07 ще бъдат издадени книги за различните видове породи кучета включително и за породата, която вашият Национален Голдън Ретрийвър Клуб България популязира така, че техните собствениците ще могат да си закупят пълноцветни луксозни книги преведени на Български език отнасящи се за избраната от тях порода на цена от 10 лв.Може да разгледате книгите на адрес http://www.shopanimalnetwork.com/produc ... =329&3=807, за които издателство СофтПресООД /http://www.soft-press.com/ притежава изключителни права за издаването на продуктите им в България."
"Издателство Софтпрес Ви уведомява,че за първи път вече и в България в периода от 25.11.06 до 15.01.07 ще бъдат издадени книги за различните видове породи кучета включително и за породата, която вашият Национален Голдън Ретрийвър Клуб България популязира така, че техните собствениците ще могат да си закупят пълноцветни луксозни книги преведени на Български език отнасящи се за избраната от тях порода на цена от 10 лв.Може да разгледате книгите на адрес http://www.shopanimalnetwork.com/produc ... =329&3=807, за които издателство СофтПресООД /http://www.soft-press.com/ притежава изключителни права за издаването на продуктите им в България."
- Красен
- Председател на БГРК
Понеже програмата ми се промени и заминавам утре, ето координатите на издателството, за тези, които проявят интерес:
Д.Илиев
Продуктов мениджър
СофтПрес ООД
http://www.soft-press.com
СофтПрес ООД
Гр.София 1404
Ул.Червена роза 31А,ет.4,ап.7
Gsm: 0896 839596 ,0888 330924
тел: 02/9582580 , 9582567
e-mail: iliev@soft-press.com
Д.Илиев
Продуктов мениджър
СофтПрес ООД
http://www.soft-press.com
СофтПрес ООД
Гр.София 1404
Ул.Червена роза 31А,ет.4,ап.7
Gsm: 0896 839596 ,0888 330924
тел: 02/9582580 , 9582567
e-mail: iliev@soft-press.com
-
- Потребител
- Регистриран:съб ное 19, 2005 2:08 pm
- Контакти:
- tedi_stoianova
- Потребител
- Регистриран:пет дек 08, 2006 3:12 pm
Аз вече си взех книжка... Но тя се казва "Лабрадор Ретривър" и не е точно за Голдън Ретривър ами си е за Лабрадор Ретривър. Книжката е хубава... И веднага ще поставя един въпрос... В нея пише, че най-важното за кучето като си го вземем е да има клетка... ? Това така ли е? Не трябва ли да си има само легълце...?
Книгата за голден ретривър предстои да излезе от печат.
За клетката (според мен) не е чак пък толкова необходима за в къщи,стига да си подготвен(а) за това,че кучето се обучава от деня , в който ти го вземеш у дома . Е, сигурно е хубаво да си имаш и такова нещо, но и без него се справяме. Тези кучета са доста схватливи и много бързо разбират какво не им е разрешено в къщи.
За клетката (според мен) не е чак пък толкова необходима за в къщи,стига да си подготвен(а) за това,че кучето се обучава от деня , в който ти го вземеш у дома . Е, сигурно е хубаво да си имаш и такова нещо, но и без него се справяме. Тези кучета са доста схватливи и много бързо разбират какво не им е разрешено в къщи.
Клетката ти е необходима, ако не можеш да обезопасиш къщата.Например, ако на мястото където кучето ще остава само има кабели с високо напрежение, неща, които са ти ценни, а кучето може да ги убие, неща, които, ако изяде са опасни за здравето му. В такъв случай клетката е спокойсвие и удобство и за теб и за кучето.
Ако има място напълно обезопасено, където кучето може да остава само, клетка не ти трябва.
Ако има място напълно обезопасено, където кучето може да остава само, клетка не ти трябва.
Клетката е удобна, ако действително искаш да си опазиш къщата от кучето и кучето от къщата. Та в клетката ОК ще опазиш къщата и кабелите. Но тогава като че ли е по-добре да се ходи в зоологическата и там да се гледат животинки в клетки.
Радостта от кучето е именно в общуването с него. Има и бели, но чак до клетка... Не съм чувал някой в клуба да им такава.
Освен това тази книга сигурно е писана от западняк с къща и двор, където разбира се кучето трябва да си има свой дом.
Моето куче е "къщодав" (по аналогия от вълкодав), т.е. яде дома в който живее, но му свикнах някак си...
Фрея-Белята
Радостта от кучето е именно в общуването с него. Има и бели, но чак до клетка... Не съм чувал някой в клуба да им такава.
Освен това тази книга сигурно е писана от западняк с къща и двор, където разбира се кучето трябва да си има свой дом.
Моето куче е "къщодав" (по аналогия от вълкодав), т.е. яде дома в който живее, но му свикнах някак си...
Фрея-Белята
Аз си имам едно куче вече (Английски Булдог) което като малко изяде всичко дето можеше да захапе... Но изведнъж спря... и вече 2 години (да чукам на дърво) не е хапвал нищо! Сега искам да си взема Голдън... и се подготвям за новите щети... Та това с клетката го пишеше като задължително и мен малко ме учуди и затова питам... 

- crazygirllp
- Потребител
- Регистриран:пон дек 27, 2010 10:22 am