Предложение за заглавната страница на БГРК
Дали има някакъв вариант, да се вмъкне едно каре на заглавната страница на БГРК с препратка към някоя тема от форума свързана с нелегитимното развъждане. Лично мое мнение, че ще се набие в главите на доста хора, защо да не купуват кучета от нелигетимен развъдник.
Идеята ми дойде, защото като напишеш в google "Голден ретривър" едно от първите попадения е именно заглавната страница на БГРК. Мисля, че доста ще навреди на нелегитимното развъждане.
Идеята ми дойде, защото като напишеш в google "Голден ретривър" едно от първите попадения е именно заглавната страница на БГРК. Мисля, че доста ще навреди на нелегитимното развъждане.
Ми, не, няма от къде да ги имам.
Пусни ми ги на mell.mihaylova@gmail.com
Пусни ми ги на mell.mihaylova@gmail.com
- Красен
- Председател на БГРК
- Регистриран:ср ное 09, 2005 4:38 am
И аз го напомних в една друга тема.
Ако идеята е да се премести и часовника на форума - не знам дали и кой може да го направи ръчно...
Ако идеята е да се премести и часовника на форума - не знам дали и кой може да го направи ръчно...
Последна промяна от Красен на съб мар 24, 2012 8:11 pm, променено общо 1 път.
Аз понеже мразя да се изразявам директно ( а и не ми е работа да го правя точно по тази тема ) пак съм говорил несвързани нещаКрасен написа:И аз го напомих в една друга тема.
Идеята беше само да up-на темата
- Peter_Topsi
- Site Admin
- Регистриран:ср ное 09, 2005 10:40 pm
- Peter_Topsi
- Site Admin
- Peter_Topsi
- Site Admin
Времето не е правилно!
Времето най-вероятно е точно, но вие го гледате в различна часова зона от вашата. Ако това е проблема, би трябвало да промените настройките си, така че форумите да показват времето във вашата часова зона, например Лондон, Париж, Ню Йорк, Сидни. Моля обърнете внимание, че часовата зона, както и повечето от настройките могат да бъдат задавани само от регистрирани потребители.
- Красен
- Председател на БГРК
- Регистриран:ср ное 09, 2005 4:38 am
Веси, довечера имаме среща, ще обсъдим и прогреса по този въпрос.DogPerson написа:Вместо времето не е ли редно да видим имаме ли развитие по промените по заглавната страница? До мен поне не е стигала нова информация?
Оценявам, че разговорът ви е съвсем "от английски тип", в кавички разбира се, но аз да си попитам.