Здравейте,аз съм Бел!!!(Bellboy)

Споделете всичко за вашите любимци
Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител
Регистриран:вт яну 20, 2009 3:39 pm

Мнение от marina kojuharova » нед фев 20, 2011 12:49 pm

Днес сутринта като се разходихме,решихме да си направим снежни снимки,но нямахме ни телефон,ни апарат.Да,обаче докато се натуткаме за втора разходка,то беше предимно кал.И стана кална снимка.Предполагам картинката ви е позната...
:wink: :wink:
Изображение
Днес не се получи,но имаме една снежна снимка все пак. :P
Изображение
Изображение-и профилче.

Потребителски аватар
korneliq
Потребител
Регистриран:пет май 08, 2009 3:19 pm

Мнение от korneliq » нед фев 20, 2011 12:54 pm

лелееее колко е хубав на снежната снимка, добре, че не ми е наблизо, щях така здраво да го намачкам милия :))) Красавец!

Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител

Мнение от marina kojuharova » нед фев 20, 2011 1:16 pm

Благодаря. :) Оферта за мачкане той не отказва.Даже понякога се самоофертира. :wink: Толкова безразличен беше като малък към хората,които му се радваха,че чак ми беше неудобно.Сега пък всеки трябва да целуне,всички са длъжни да го галят...Толкова се е разлигавил,че... :roll: :twisted: Но нямам против,че е обичлив. :)

Tobias_Finley
Потребител
Регистриран:вт яну 11, 2011 8:43 pm

Мнение от Tobias_Finley » пет мар 25, 2011 1:58 am

marina kojuharova написа:Благодаря. :) Оферта за мачкане той не отказва.Даже понякога се самоофертира. :wink: Толкова безразличен беше като малък към хората,които му се радваха,че чак ми беше неудобно.Сега пък всеки трябва да целуне,всички са длъжни да го галят...Толкова се е разлигавил,че... :roll: :twisted: Но нямам против,че е обичлив. :)

Невероятен красавец е :)
На муцунката му личи какво сладко златно бебе е :) Дори вече да не е съвсем бебе :)
Да ви е жив и здвав и много да и радва :)
Намачкайте го малко и от мен :) Или както аз обичам да правя в прилив на нежност леко ги щипвам по нослето :)
Душички са те :)
Поздрави

Потребителски аватар
Чарли
Потребител
Регистриран:съб яну 28, 2006 8:14 pm
Контакти:

Мнение от Чарли » пет мар 25, 2011 9:31 am

:) Хубав Белчо на бял сняг :)
Хахахха, това за самоофертирането ми хареса :lol:
Нашите като са навън ги интересува само играта, гризането на клечки, съответно открадването на такава от себеподобно :)
Като са у нас са много спокойни с изключение, когато дойде някой на гости. Могат да те задушат от целувки и натискане да бъдат погалени :) :) :)

Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител

Мнение от marina kojuharova » пет мар 25, 2011 1:05 pm

Много ви благодаря,Биляна и Гери за милите думи. :)
Той колкото повече расте,толкова по се държи като голямо бебе.Като го взехме беше един такъв много самоуверен,леко дръпнат,все едно нямаше голяма нужда от нас.Навън играеше с кучетата,а при хората не отиваше,когато искаха да го галят.Сега предпочита да хвърляме пръчка,или топка,а ако някой иска да го гали е веднага на линия.И наистина се самоофертира-тръгва към хората наперено,махайки опашка и чака всенародна любов.Кучетата най-много да ги поздрави набързо.А към нас става изключително привързан.Прекалено даже.Безкрайно страда,например,ако някой замине за няколко дни.Направо е съвсем различен-тъжен,не играе.Ако някой кихне,или се изкашля,той веднага тича да спасява,с един много сладък поглед-дълбоко загрижен и топъл.За лекарство-някоя високо ценена(от него де :wink: )играчка.Кой не би ни завидял за такъв лекар. :lol: :lol: Взира се по 10 минути в спирката,откъдето понякога(ако съм вкъщи)посрещаме майка ми.Чака.Станал е много верен. :) А ние вече отдавна не го обичаме като кученце,а като част от нас.
Не мога да не предам поздрави на прекрасния сладък Тоби и на хубавиците Голди,Нани и Ерика.А за Дарко се подразбира-той е знаменито сладък малък бонбон. :)

Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител

Мнение от marina kojuharova » вт апр 26, 2011 9:03 pm

Днес,за една бройка,Белчо да се сдобие със сестриче персийче.Вървя си аз по улицата към нас,когато в един двор виждам едно персийско коте с много интересна шарка.Вглеждам се,и забелязвам,че нещо не е много наред.На пръв поглед,козинката му изглеждаше подстригана.На гърба имаше раничка,което ме наведе на мисълта,че може да има кожен проблем,но пък освен на това място козината му изглеждаше ок.Това,което повече ме притесни беше,че е много слабо и трепереше.Разпитах набързо.Оказа се,че се е появило и не е на хората от къщата.Изтърчах до нас и грабнах пилешко.Милото яде много лакомо,но нарочно не му дадох прекалено много.Развихрих се във фейсбук,без дом,лично притеснявах някои хора,за което им благодаря и се извинявам. :wink: Естествено,трябваше снимка.Липса на апарат за момента ме ограничи,но се въоръжих с телефон и отидох да го снимам.На двора-едни момчета-тийнеджъри.Питат ме,дали го искам,не е тяхно.Аз точно обяснявам,че нямам много много начин,но в никакъв случай да не го махат от двора-търся решение.В този момент дотичва една жена,казва,че търси това коте от седмица и го иска.Някакъв гаден съсед го изхвърлил.Взе го веднага,въпреки,че имаше торби и отиваше някъде.Та от хепиенда(надявам се)съжалявам зе една грешка-нямах време,така се завъртяха нещата,че не можах да взема координати от жената и да и кажа веднага да го заведе на вет...Но съм сигурна,че ще го направи и всичко ще е наред! :) Много го мисля и му стискам палци. :) Поздрави от мен и кучо,подло лишен от още едно коте...

Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител

Мнение от marina kojuharova » нед юни 05, 2011 4:23 pm

Здравейте!Преди два часа Белчо се прибра от най-щастливия уикенд през живота си. :) :) Бяхме на вилата на леля ми,като естествено си планирахме почивкате главно за него. :lol: И не съжаляваме-момчето беше толкова доволно,че чак надхвърли очакванията.Още като пристигнахме,започна да подскача из тревата като зайче,после изпадна за 10 минути в див бяг в кръгове,след това гонене на пръчки(и преговори да не се ядат :evil: )гонене на топка,хвърлена с ''космически технологии :lol:,почивка 5 минути,не повече.Следва общуване с местните кучета-държахме се възпитано,но те ни лаеха и не искаха да си играят. :( После чу дивака петел и само дето не проговори да ни попита ''Какво е това бе,хора??!!!''.Не спря да си върти главицата в почуда,докато го чуваше.После малко охлаждане и игра с маркуча,тичане,тичане....Абе живот си живя.Сега спи уморен и доволен.И се надява да му осигуряваме такова прекарване по-често. :)
Ето и няколко снимки.Не са с хубаво качество,но са от телефон...
Изображение-Напето патрулираме из новата ни територия.
Изображение-Кой е там?
Изображение-Пазителят на портата.
Изображение-Голдън на зелено. :)
Изображение-Има ли бира?
Изображение-Я,овце!!
Изображение-Ухилен и доволен.

Потребителски аватар
Lenard
Потребител
Регистриран:нед май 23, 2010 7:57 pm

Мнение от Lenard » нед юни 05, 2011 4:37 pm

Сладур! Радвам се че хубаво сте си прекарали и да ви води по-често на почивки :P

Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител

Мнение от marina kojuharova » пон юни 06, 2011 1:02 pm

Да,определено не очаквахме чак толкова страхотно да си прекара. :) То на снимките се вижда-нон стоп ухилен и с изплезен език. :lol: :lol: Аз също се надявам да му осигуряваме на момчето по-често такива емоции и толкова игра.Чак се чувстваме леко виновни,че не можем всяка седмица.Сега,след като го видях толкова доволен,ще правя всичко възможно да го уреждам юнака с такива екскурзии. :)
П.П.:Да го похваля-освен яденето на пръчки,няма от какво да се оплачем-държа се безупречно.Пътува безкрайно кротко,държа се супер с местните кучета,за момент не сме се притеснявали,да отидем във все пак чужда къща-знаехме,че няма да има никакви бели и проблеми.Абе добро си ни е момчето. :oops:

Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител

Мнение от marina kojuharova » пет авг 19, 2011 11:59 am

Снимките по-долу пак са от същия огромен двор,където Белчо прекара два щастливи дни в безгрижно търчане,мотане и ядене на пръчки.Имаше осигурена и програма-след презоградното му запознанство с овците предния път,сега дойде ред и на зрелищната му среща с козите-той полувесело,полустреснато подскача около оградата и лае,а козите се обръщат всички към него като една и го гледат пренебрежително...
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

С надежда за още дивеене и приключения-чао от Бел и компания. :)

Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител

Мнение от marina kojuharova » съб ное 12, 2011 5:49 pm

Да напомним и за темата на рожденика-малко снимки. :) :) С лошо качество,но готини и с обич.
Имаше лакомства:
Изображение
Имаше подарък-ново легълце
Изображение
И,по препоръки,както и по собствено и негово желание-двучасова разходка.
Изображение
Изображение
Мисля,че смешното ми и сладко момче си прекара добре. :) :)

Потребителски аватар
vesi_burt
Потребител
Регистриран:пон авг 09, 2010 12:23 pm

Мнение от vesi_burt » нед ное 13, 2011 3:18 pm

Честит трети Рожден Ден на Белунчо!
Чудесен подарък е получил, много да го нагушкаш от нас, Маринче :lol:

Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител

Мнение от marina kojuharova » нед ное 13, 2011 4:17 pm

Благодаря! :) Сладурчо и сега се е паркирал там,като си е занесъл и някои ценности-една важна топка и един плюшко...Глезльо! :lol:
Последна промяна от marina kojuharova на вт ное 15, 2011 1:08 am, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
miminicky
Потребител
Регистриран:пон авг 23, 2010 3:30 pm

Мнение от miminicky » нед ное 13, 2011 9:43 pm

Честит празник :)

Заключена