Днес,за една бройка,Белчо да се сдобие със сестриче персийче.Вървя си аз по улицата към нас,когато в един двор виждам едно персийско коте с много интересна шарка.Вглеждам се,и забелязвам,че нещо не е много наред.На пръв поглед,козинката му изглеждаше подстригана.На гърба имаше раничка,което ме наведе на мисълта,че може да има кожен проблем,но пък освен на това място козината му изглеждаше ок.Това,което повече ме притесни беше,че е много слабо и трепереше.Разпитах набързо.Оказа се,че се е появило и не е на хората от къщата.Изтърчах до нас и грабнах пилешко.Милото яде много лакомо,но нарочно не му дадох прекалено много.Развихрих се във фейсбук,без дом,лично притеснявах някои хора,за което им благодаря и се извинявам.

Естествено,трябваше снимка.Липса на апарат за момента ме ограничи,но се въоръжих с телефон и отидох да го снимам.На двора-едни момчета-тийнеджъри.Питат ме,дали го искам,не е тяхно.Аз точно обяснявам,че нямам много много начин,но в никакъв случай да не го махат от двора-търся решение.В този момент дотичва една жена,казва,че търси това коте от седмица и го иска.Някакъв гаден съсед го изхвърлил.Взе го веднага,въпреки,че имаше торби и отиваше някъде.Та от хепиенда(надявам се)съжалявам зе една грешка-нямах време,така се завъртяха нещата,че не можах да взема координати от жената и да и кажа веднага да го заведе на вет...Но съм сигурна,че ще го направи и всичко ще е наред!

Много го мисля и му стискам палци.

Поздрави от мен и кучо,подло лишен от още едно коте...