Здравейте,аз съм Бел!!!(Bellboy)
- marina kojuharova
- Потребител
- Регистриран:вт яну 20, 2009 3:39 pm
Абе...че е злато-злато е,но хич вече не е малко-две години ще направи след два месеца и вече не би трябвало да ни спретва такива номера.Май на акъл не сме пораснали още.Добре,че бях намерила кой да ме придружи и не бях сама,че съвсем щях да се побъркам.Обикновено сме си ние само,но сега заради ръката не мога сама.Важното е,че си е при нас и си е жив и здрав,в безопасност.
- marina kojuharova
- Потребител
Добре, че се е намерил сам
Преди години Голди изобщо не ме слушаше, постоянно имаше тапи на ушите до около 7-8 месечна възраст. И като тръгнеше на някъде изобщо не я интересуваше аз къде съм. Реших да й скроя номер - като емне нанякъде аз да се скрия, да я наблюдавам, а тя да не ме вижда. Речено-сторено След около 5 минути разбра, че е сама, започна да се заоглежда и заозърта наоколо и много беше притеснена, че ме няма и, че ме е изгубила. След 5-минутна "блъсканица" в главата й къде съм й се показах. Нямаше по-щастливо куче от нея. Оттогава все гледа да не ме загуби
Та, може да пробвате да се скриете, да го наблюдавате и като стане притеснен да му се покажете
Преди години Голди изобщо не ме слушаше, постоянно имаше тапи на ушите до около 7-8 месечна възраст. И като тръгнеше на някъде изобщо не я интересуваше аз къде съм. Реших да й скроя номер - като емне нанякъде аз да се скрия, да я наблюдавам, а тя да не ме вижда. Речено-сторено След около 5 минути разбра, че е сама, започна да се заоглежда и заозърта наоколо и много беше притеснена, че ме няма и, че ме е изгубила. След 5-минутна "блъсканица" в главата й къде съм й се показах. Нямаше по-щастливо куче от нея. Оттогава все гледа да не ме загуби
Та, може да пробвате да се скриете, да го наблюдавате и като стане притеснен да му се покажете
- marina kojuharova
- Потребител
-
- Потребител
- Регистриран:пет дек 04, 2009 2:52 pm
- svetlana_ahladova
- Потребител
- Регистриран:вт юни 17, 2008 6:18 am
- Контакти:
Преди два дни, след сутрешната разходка, Арти се прибра с едно другарче - мъжки голдън. Намерили го по пътя, беше много уплашен, трепереше. Изпи много вода, което значеше, че поне от предната вечер се беше изгубил. Хубавото беше, че си имаше адресник - казваше се Парис и стопанката му дойде до половин час да си го вземе. Дивакът се измъкнал за секунди, докато си отключвала входната врата! Сякаш е надушил някоя разгонена женска и е хукнал след нея. Историята в случая беше с щастлив край.
- marina kojuharova
- Потребител
А татко й на Арти дава ли да води момчетии? Или тя направо зет ви представяше... Супер,че има хепи енд историята.
Що се отнася до кучето-беглец-той беше сутринта 40 минути навън....но на каишка.Много ни уплаши и не знам как ще ни убеди пак да го пускаме както до сега...Никога не е било за повече от 2 минути да не го виждам къде е и не ми хареса... Човек си представя разни коли,разни ужасии...
Що се отнася до кучето-беглец-той беше сутринта 40 минути навън....но на каишка.Много ни уплаши и не знам как ще ни убеди пак да го пускаме както до сега...Никога не е било за повече от 2 минути да не го виждам къде е и не ми хареса... Човек си представя разни коли,разни ужасии...
- marina kojuharova
- Потребител
- marina kojuharova
- Потребител
Това моето диваче било голям късметлия.Последния месец като пазарувахме в зоомагазина попълвахме талончета за участие в томбола.И за него и за котето.Обаче спечели само той-торба с подаръци.Като се прибрахме си умря от радост-то не беше скачане,разнасяне на торбата,говорене и обясняване.. То аз не се сещам никога да съм печелила от томбола,ама той вече е печелил.
Неподозиращ за късмета,който малко по-късно ще го връхлети,господина се разхожда важно.
Накъде да гледам казваш,къде са фотографите?
Та-даа!Ухилен кучо.
Това е от нас,сега отиваме да вземем фиш за тотото-да го попълни момчето,та дано другия път ви пишем от някое готино топло местенце...
Неподозиращ за късмета,който малко по-късно ще го връхлети,господина се разхожда важно.
Накъде да гледам казваш,къде са фотографите?
Та-даа!Ухилен кучо.
Това е от нас,сега отиваме да вземем фиш за тотото-да го попълни момчето,та дано другия път ви пишем от някое готино топло местенце...
- marina kojuharova
- Потребител
Ако продължава да печели може да му сменим хмм,интересното за момче,име на Лъки. Иначе много ви благодарим за поздравите,както винаги сте много готини.Белчо тества наградите и ги одобри,опита да почерпи и котараната,ама тя пък нищо не си хареса.Коктките са си по специални,а нашата обичана маца си е котка,та дрънка. Чакаме други поводи и ще я черпим.