Откога не съм писала в темичката на момчето... Сега ми е паднало.Той ,миличкия,е добре надявам се,става все по-мил и по-мил.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Намира си нови приятели,научава нови неща.Вече толкова много разбира като говорим-особено ако е свързано с него-абсолютно всичко.Станал е по-послушен,но и по-взискателен-научи се да тропа с купичките за вода и храна,когато иска нещо..Вода си има,та..
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Понякога ходим за по ден-два да се разтича хубаво и този уикенд беше така.На огромен двор се чувства най-добре.Само един проблем имахме там,но се видяхме в чудо-обяви тотална война на осите,а там прелитаха доста-то не беше скачане,замахване с лапа,тракане със зъби...След като не разбра от дума да спре,се наложи да го приберем вътре за малко,защото бяхме на час от вет.Пет минутното изгнание беше съпроводено с доста оплаквания и вопли,като тъжна песен..Другото което прави бе,да разнася пръчки.Много,много пъти.Играчка не погледна.Снимки няма много интересни,все сме си без техника,но успях да направя няколко.През повечето време си излизаше познатата ''руса мъгла''.
Първа задача-облайване(те започнаха!!)и после подушване и запознанство с местните кучовци.(вижда се муцуната на един от новите му приятели).Плака по малко чихуа хуа,но нямаше как да си играят,някак си..
След това имаме доста време на руса мъгла и на руса мъгла с пръчки..
Шанса за снимка-да се загледа.
Тревожен поглед-някой се опитва да се самотлъчи от компанията..
![Изображение](http://media.snimka.bg/s1/2585/031414985.jpg)
Преследване и мрънкане по този някой.. Чак до портата.
''Добро утро.Но съм много сънен,а и нямаш никакво въображение-такава снимка си ми правила..''
Пръчки през цялото време разнасяме всякакви-и такива-
![Изображение](http://media.snimka.bg/s1/2585/031414704.jpg)
И такива...Пръчката беше дълга още толкова,колкото се вижда.
Печете,печете,а за мен няма ли..?
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Седнал съм мирно и чакам.
Доволно куче,ухилено и с доволно изплезено езиче...Какво повече..?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)