Здравейте,аз съм Бел!!!(Bellboy)

Споделете всичко за вашите любимци
Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител
Регистриран:вт яну 20, 2009 3:39 pm

Мнение от marina kojuharova » пет яну 27, 2012 5:46 pm

Белски тук. :) Аз няма да остана по-назад и да нямам снежни снимки също като другите златури.
Въпреки крайно несериозната ми стопанка,дето не намира време да оправи апарата.И са едни скучни снимките ми..С телефона,ако си играя, излиза само бяло жълта вихрушка,кака ми каза.. :wink: :roll: Ще взема да я уволня като фотограф.. :? Както и да е ето няколко от нас:
Изображение-овъргалян вече в любимия сняг,се готвя да ида да потичам в градинката. :)
Изображение-Абе аз докога ще чакам,снимай и ме пускай!!! :evil:
Изображение-Тук съм много мъдър... :lol:
Изображение-Розовия ми нос..Много ме бъзикат за него... :? :oops:
Изображение-Я,друго куче!Игра? :)
Изображение-Обичам да се гмуркам в преспите,но тук е ''плитко'' :lol:
Поздрави!!! :)

ohana
Потребител
Регистриран:съб окт 29, 2011 9:15 pm

Мнение от ohana » вт яну 31, 2012 8:55 pm

И розовият нос, и кучето са си супер! А колкото до фотографа, със сигурност няма да бъде уволнен :lol:

Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител

Мнение от marina kojuharova » вт яну 31, 2012 11:11 pm

ohana написа:И розовият нос, и кучето са си супер! А колкото до фотографа, със сигурност няма да бъде уволнен :lol:
Мерси. :) А,още съм на изпитателен срок,знам ли го... :wink: :lol:

Потребителски аватар
vesi_burt
Потребител
Регистриран:пон авг 09, 2010 12:23 pm

Мнение от vesi_burt » ср фев 01, 2012 8:50 am

Много готини снимки на супер готиния Белчо, браво :lol:

Потребителски аватар
joro9
Потребител
Регистриран:пет дек 12, 2008 11:20 pm

Мнение от joro9 » ср фев 01, 2012 3:05 pm

Браво на Белчо и на теб Маринче ! Станали са хубави снимки, но ... малко :cry:. Ще ви забравим , ако я караш така :wink: .

Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител

Мнение от marina kojuharova » ср фев 01, 2012 3:24 pm

Благодаря Жоро и Веси! :) Ами малко-като не са с апарат трудно се получават.Също така ''модела''не обича да съдейства,а да гони пръчки,снежни топки,или да се гмурка в преспи. :wink: Работя по въпроса за нов апарат и тогава ще правя и на Белското същество повече от достатъчно снимки. :wink: :lol:

Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител

Мнение от marina kojuharova » съб апр 14, 2012 5:48 pm

Една Великденска усмивка от моето добро момче! :) :)
Изображение

Потребителски аватар
Melina
Потребител
Регистриран:ср мар 19, 2008 1:35 pm

Мнение от Melina » съб апр 14, 2012 7:06 pm

Усмивки и от нашата конфигурация 2 кучета + 1 коте!

Хубаво изкарване на празника и да го нагушиш момчето от нас!

Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител

Мнение от marina kojuharova » съб авг 18, 2012 4:20 pm

И нашата темичка минала назад. :) Да кажем ''здрасти'' на всички с една снимка на моите две сладурчета.По принцип,първите две години котката много го тормозеше момчето,направо ми ставаше жал.Напоследък обаче,важната особа е доста по-благосклонна,може би видяла,че си прави с него каквото иска,тя стана много по-добра-главно го гушка и се гали в пухкавия му нагръдник.... :)

Изображение

А Бел..Белчо си е голдън... :D Днес например ни настройваха нещо по интернета,а горкия техник прекара времето тук с поднесена като подарък топка и галейки с една ръка кучето... :lol: :lol: Той не досажда много де,малко само... :oops: :oops:

Потребителски аватар
werty_m
Потребител
Регистриран:вт ное 08, 2011 6:50 pm

Мнение от werty_m » съб авг 18, 2012 8:07 pm

Ох, прекрасни са. И ние се отглеждаме в тази комбинация-Оскар е на 9 месеца, а Чара на 2 години и в момента отношенията им се изразяват основно в разминаването им по стаите. Оско иска да си играе с нея, тя се качва нависоко и той милинкия само се ядосва и я лае. Предполагам, Оскарчо като порасне и поулегне, ще се променят и ще се гушкат...

Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител

Мнение от marina kojuharova » съб авг 18, 2012 8:17 pm

Мерси! При нас нещата протекоха така-отначало котката стоеше в друга стая няколко дни,за да не одраска кученцето(Белче беше на 2 месеца).После-стоеше с неудоволствие в същата стая,но само горе-по дивана,столове,на парното..После взеха да се разминават,както при вас.После котката се убеди,че е добър,и започна да го строява.Сега му е отпуснала края и си го търси и обича.Над две години и трябваха,но говорим за (с най-голямата обич го казвам)ЛУДА котка... :lol:

Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител

Мнение от marina kojuharova » пон сеп 02, 2013 10:46 am

Откога не съм писала в темичката на момчето... Сега ми е паднало.Той ,миличкия,е добре надявам се,става все по-мил и по-мил. :) Намира си нови приятели,научава нови неща.Вече толкова много разбира като говорим-особено ако е свързано с него-абсолютно всичко.Станал е по-послушен,но и по-взискателен-научи се да тропа с купичките за вода и храна,когато иска нещо..Вода си има,та.. :lol: :wink: Понякога ходим за по ден-два да се разтича хубаво и този уикенд беше така.На огромен двор се чувства най-добре.Само един проблем имахме там,но се видяхме в чудо-обяви тотална война на осите,а там прелитаха доста-то не беше скачане,замахване с лапа,тракане със зъби...След като не разбра от дума да спре,се наложи да го приберем вътре за малко,защото бяхме на час от вет.Пет минутното изгнание беше съпроводено с доста оплаквания и вопли,като тъжна песен..Другото което прави бе,да разнася пръчки.Много,много пъти.Играчка не погледна.Снимки няма много интересни,все сме си без техника,но успях да направя няколко.През повечето време си излизаше познатата ''руса мъгла''. :)

Първа задача-облайване(те започнаха!!)и после подушване и запознанство с местните кучовци.(вижда се муцуната на един от новите му приятели).Плака по малко чихуа хуа,но нямаше как да си играят,някак си..
Изображение

След това имаме доста време на руса мъгла и на руса мъгла с пръчки..
Шанса за снимка-да се загледа. :)

Изображение
Изображение
Изображение

Тревожен поглед-някой се опитва да се самотлъчи от компанията.. :(
Изображение
Преследване и мрънкане по този някой.. Чак до портата.
Изображение

''Добро утро.Но съм много сънен,а и нямаш никакво въображение-такава снимка си ми правила..''
Изображение

Пръчки през цялото време разнасяме всякакви-и такива-
Изображение
И такива...Пръчката беше дълга още толкова,колкото се вижда.
Изображение

Печете,печете,а за мен няма ли..? :? :? Седнал съм мирно и чакам.
Изображение

Доволно куче,ухилено и с доволно изплезено езиче...Какво повече..? :)
Последна промяна от marina kojuharova на вт окт 15, 2013 7:56 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
maggie
Потребител
Регистриран:пет мар 15, 2013 11:34 am

Мнение от maggie » ср сеп 04, 2013 10:03 am

Много е симпатичен този Бел :))

Потребителски аватар
Dessi199
Потребител
Регистриран:пет яну 22, 2010 2:34 pm

Мнение от Dessi199 » ср сеп 04, 2013 10:16 am

Живот си живее той - в големия двор :) Толкова неща за носене и гризане... Сигурно не му се е тръгвало

Потребителски аватар
marina kojuharova
Потребител

Мнение от marina kojuharova » ср сеп 04, 2013 11:00 am

Благодаря ви! :) Да,наистина,само когато ходим там е толкова щастлив.Разни интересни неща- минават кози,понякога каруца-има толкова неща за облайване. :lol: А пък е страховито куче пазач,когато някой дойде-човек да не повярва.Пази никой да не си тръгне,че един по-малко ще го глези.. :lol: Стараем се когато можем да ходим на такива места,много му е добре на дивчо. :)

Заключена