За моито голдънче което беше убито от ветринар!!!!!!!!!!!!!!
Добър ден.Казвам се Мартин и до скоро имах "Голдън ред ривър",но тои имаше досплазия в лек стадий.И решихме да го кастрираме защото ни казаха че не трябва да ражда заради дисплазията.Записахме го в една клиника в София и го отведохме на 31 Август.Лекарката беше допуснала голяма грешка беше направила кръвната картина след операцията.И тогава се разбра че тя има проблем с съсирването на кръвта.Тя така наречената Д-р Кисиова,аз я наричам Д-р смърт, я изписа от клиниката същя ден с кръвоизлив от раната и ние я питаме дали е нормално това че тече кръв от там и тя казва "не се притесняваите не е опасно за кучето".и от тогава тя кървеше цяла нощ.На другия ден я отведохме пак и там беше неината колежка и тя я съживи за още 1 ден. но следобеда на 2 септември тя си отиде. .колегите и искаха да я защитат като казваха че тя е имала анемя или пък левкимия и е щяла да умре след 2/3 месеца, но патолози и други лекари казаха че това е лекарска гешка.Д-р К. е бързала за да ходи в Гърця на почивка.За това я е изписала същя ден с кръвоизлив,за да не закъсне представяте ли си какво безобразие.А ми била доктор ха,ха,ха
- KBK and Ashley
- Потребител
- Регистриран:нед авг 09, 2009 9:21 pm
Изключително много съжалявам за загубата ви. Не знам какво може да се каже в такъв момент... Това просто е нелепо, ако това е причината, поради която тази докторка ви е изписала в това състояние... не знам как бих реагирал на ваше място. Лошото е, че даже и да търсите някакви отговори от тази псевдо докторка, няма да си върнете кучето. Дано да се отърсите по-бързо от това ужасно нещо и наистина кажете къде се е случило това, за да не се получава и с други така. Още веднъж искрено съжалявам ...
- marina kojuharova
- Потребител
- Регистриран:вт яну 20, 2009 3:39 pm
- mi6eto_i_ashley
- Потребител
- Регистриран:вт ное 22, 2005 10:52 am
- Контакти:
- Belinda & Adhara
- Потребител
- Регистриран:пет ное 25, 2005 12:56 pm
Това е ужасно! Как може българските ветеринари да допускат пациентите (кучетата) да умират по тяхна вина!Хубаво е,че казахте името на ветеринаря и клиниката.Моите съболезнования
Последна промяна от Bruna на вт сеп 08, 2009 5:01 pm, променено общо 1 път.