Най-странните обяви за продажба на Голдън Ретривър

За вселената и всичко останало
marin4eto_50
Потребител
Регистриран:нед апр 25, 2010 11:29 am

Мнение от marin4eto_50 » съб сеп 08, 2012 9:02 pm

Много неприятно, но често срещано, за съжаление. Хубаво, признаваш, че не можеш да се грижиш за кучето си и му намираш добри и съвестни стопани, но да се опитваш да припечелваш от това... това вече не искам да го коментирам..Дано кученцето да има късмет.. :(

Потребителски аватар
mi6eto_i_ashley
Потребител
Регистриран:вт ное 22, 2005 10:52 am
Контакти:

Мнение от mi6eto_i_ashley » пет сеп 14, 2012 2:20 pm

Само да добавя нещо важно!!!

Тъй като обявите се свалят от сайтовете, старите обяви не могат да бъдат отворени! За това ще ви помоля да копирате обявата (аз го правя със Prt Sc и после директно с paste във Paint-а) и така да я пускате за да бъде видима и за в бъдеще.

Потребителски аватар
mi6eto_i_ashley
Потребител
Регистриран:вт ное 22, 2005 10:52 am
Контакти:

Мнение от mi6eto_i_ashley » пет сеп 14, 2012 2:22 pm

Една обява, не е за Голдъни, но не мога да я запазя само за себе си! :lol:

От тук- http://www.lapa.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D ... 0%BD%D0%B0

Изображение

"Продавам риджбрадори на 40 дена. Майка - родезийски риджбек, баща - червен лабрадор. Цена 500 лева. Кученцата са много красиви - тъмно шоколадово - лилави на цвят. Притежават най - добрите качества от двамата родители. За първи път в България!

Новата порода съчетава мекият и игрив характер на лабрадора подходящ за семейства с деца и забележителните качества на отличен и самоотвержен пазач на родезийския риджбек. На 40 дена кученцата тежат около 3 кг."

Потребителски аватар
ana_crime
Потребител
Регистриран:нед яну 25, 2009 10:31 am

Мнение от ana_crime » пет сеп 14, 2012 2:27 pm

Дали има още, изкушавам се :)

Потребителски аватар
Danyna
Потребител
Регистриран:ср май 07, 2008 1:31 pm

Мнение от Danyna » пет сеп 14, 2012 2:36 pm

Малиии, това звучи страховито, ами ако са взели ловният истинкт на бащата и самоутвержените пазачешки умения на майката, тогава какво ще стане :?:

Потребителски аватар
Melina
Потребител
Регистриран:ср мар 19, 2008 1:35 pm

Мнение от Melina » пет сеп 14, 2012 7:39 pm

Впрочем, обявата на онази дама беше свалена след подаване на сигнал от моя страна. Хората изискаха тя да им изпрати документите, които твърди, че има. След като не го направила до 48 часа, изтрили обявата.

Така че - взимането на отношение и аргументацията имат ефект, не ни е по силите само да гледаме и да цъкаме с език.

Потребителски аватар
Jolly Rodger
Потребител
Регистриран:вт яну 25, 2011 9:28 pm

Мнение от Jolly Rodger » нед сеп 16, 2012 8:50 pm

иххххххх изпреварили сте ме :twisted:
Аз днес попаднах на тоз бисер - абсолютно без конкуренция е!!!

Само бих бредложила на автора на породата да смени името на Лабрабек - по игривичко е някак, Риджбрадор е малко страховито

Потребителски аватар
Melina
Потребител

Мнение от Melina » пон сеп 17, 2012 12:56 pm

"тъмно шоколадово - лилави на цвят."

Maлиииии! Лилави кучета! Ани, дай да взимаме по едно, какво още се мотаме?!

Потребителски аватар
ana_crime
Потребител
Регистриран:нед яну 25, 2009 10:31 am

Мнение от ana_crime » пон сеп 17, 2012 1:06 pm

След като са лилави няма как, ще взимаме :)

Потребителски аватар
Jolly Rodger
Потребител

Мнение от Jolly Rodger » пон сеп 17, 2012 3:44 pm

Моята майка отглежда наистина много прекрасен мини пудел. Упорито твърди, че е небесно син :lol: (той всъщност си е сив), обаче си тези лилави риджбрадори/лабрабеци направо я удариха в земята

Riv
Потребител
Регистриран:пон юли 09, 2012 10:13 am

Мнение от Riv » нед сеп 30, 2012 6:06 pm

pkolev написа:Доста лъжлива мома. Поразгледах какво е писала и спрямо това, което намерих за нея се оказва, че лъже като дърт циганин, пърдон хипар. Определено не е студент, Ривър не й е първото куче, а след като заяви че ще го подарява го пусна за продажба срещу 650 лева в Продавалник-а... От такива хора ми се повдига

Лек поглед през Гугъл разкрива истината:

Мацката се казва Ирена Христоскова, преводач, хипар, бунтар и прочие.
Превежда от английски на български и обратно.

Снимка:

Изображение

Нейно интервю тук: http://movies.bg/interview/irena-hristoskova/

Живее в Дружба 2, телефон: 0884 585 435, мейл: skytripperabv.bg

Според един сайт е Магистър Превод към катедра Англицистика и Американистика в Софийски университет.

Прави впечатление, че и преди е имала куче -> http://www.extrabg.com/83160-Чаровен_Питбул_търси_дама

Спрях на 7-мия линк, вероятно щях да извадя и други интересни неща :) :evil:
Eй боклуци, вие нямате ли си друга работа освен да се заяждате с хората! Толкова противни хора като вас не съм срещала! Кои сте вие че да ме критикувате, да качвате тук мои снимки и да говорите за това какъв човек съм?! Какво право имате вие да ми се правите на много праведни? Майка ви мръсна кучкарска! Всеки човек си има проблеми и търси начини за решението им! Ако знам кой е тоя човек дето ми е качил снимката тука ще му смажа тъпата самодоволна тиква и няма да се замисля! Мама ви мръсна, вие не сте нормални, мозъците са ви промити, осъзнайте се! Ако искам ше си продавам кучето и за 1000 лв и ще пиша квото си искам, щото живеем в свободна страна! А кучето струва по принцип много повече от цената която съм му сложила! И си имам сериозни причини да искам да го продам! Затваряйте си мръсните усти и си гледайте своя живот! Мама ви да еба ненормална!

Riv
Потребител
Регистриран:пон юли 09, 2012 10:13 am

Мнение от Riv » нед сеп 30, 2012 6:08 pm

И боклук грозен, който си там, кой ти дава правото да ми публикуваш адреса и телефона, бе мама ти мръсна циганска! А дано се наядете с пари та да се задавите, мръсни лъжливи и лицемерни боклуци!

Поради горната реакция, с която наруши правилата на форума, потребителят получава Бан.

Администратор

Потребителски аватар
pkolev
Потребител
Регистриран:пет юли 08, 2011 3:52 pm
Контакти:

Мнение от pkolev » нед сеп 30, 2012 8:43 pm

Всъщност не е трудно да разбереш кой съм, къде живея и прочие. Информацията я има, публична е. Напъни се и я намери. По същия начин по който и аз разбрах коя си.

Не съжалявам, че извадих на светло коя си и какво представляваш. Това е публична информация, която лесно се намира в интернет. Хубавото е Google ще индексира тази тема и когато някой поиска да разбере нещо за теб, ще попадне на тази тема, за да има едно наум за теб. Псувните също ще останат, така че сама добави още няколко пирона...

Съжалявам, че хората които са ти продали голдена не са направили същото...

Потребителски аватар
Jolly Rodger
Потребител

Мнение от Jolly Rodger » чет окт 04, 2012 3:50 pm

Моля модераторите да изтрият постовете съдържащи обидни думи към членове на форума. Никой няма полза от такива грозни писания

Потребителски аватар
Melina
Потребител

Мнение от Melina » чет окт 04, 2012 5:37 pm

Не бих искала да трия нищо подобно, за да се вижда и знае, че не е проявена несправедливост и администраторите не са си намерили някаква имагинерна причина да раздават банове наляво-надясно.

Заключена