А вашите рамки на вратите минаха ли теста?

За вселената и всичко останало
Потребителски аватар
flimsy
Потребител
Мнения:37
Регистриран:ср сеп 21, 2011 10:29 pm
Местоположение:София

Мнение от flimsy » вт май 22, 2012 1:13 pm

Киара спеше доста неспокойно около 1 час преди труса, скимтеше на сън и дори пролайваше, не знам дали има някаква връзка. А след като ни раздруса тя изтича в друга стая, скочи на леглото и започна да лае, но предполагам това е породено от моята паника и бясното ми излизане от стоята, в която бяхме с нея. На втория трус също отчете активности от едната стая в другата, отново заради мен. :lol: Третия трус го прие спокойно, започна да се оглежда, почуди се какво става и докато се усети то спря. За мое огромно щастие не се наплаши. :)

Потребителски аватар
Nade
Потребител
Мнения:164
Регистриран:вт дек 22, 2009 1:54 pm
Местоположение:Sofia

Мнение от Nade » вт май 22, 2012 2:14 pm

Дарик остана спокоен. Легнал на пода, с вдигната глава не отдели поглед от нас докато труса не премина. Нямаше лай, нямаше скимтене, нито пък някакав друг предупредителен знак, че нещо се случва. Да видим сега с гръмотевиците дали ще мине така гладко. Нещата навън все повече заприличват на апокалипсис....

Потребителски аватар
werty_m
Потребител
Мнения:34
Регистриран:вт ное 08, 2011 6:50 pm
Местоположение:Пловдив

Мнение от werty_m » вт май 22, 2012 3:05 pm

При нас беше голяма драма - Оскар скочи с невероятен лай на спалнята между нас. Аз не можах да разбера кое ме събуди-неговият ожесточен лай или люлеенето на леглото, та той лае, аз пищя, разбрала, че има земетресение:))) От цялата тази паника, котката се обърна в леглото и се скри, като поне 15 мин. не можа да си преведе опашката от настъфърчен в нормален вид. На сутринта всичко си беше по обичайно:)

Заключена