За вселената и всичко останало
-
Raven
- Потребител
- Регистриран:пон юни 06, 2011 11:44 pm
Писна ми от безотговорни стопани !!!
Мнение
от Raven » нед юни 10, 2012 10:02 pm
Преди няколко часа бях свидетел на нападението на бултериер върху лабрадор. Лабрадора (женски) на 1 годинка и един месец се разхождаше спокойно в близката градинка, когато изневиделица тичаики се появи въпросният бултериер и директно го нападна. Слава богу кучето се измъкна като по чудо, но доста нахапано. Да, ама това не му стигна на малоумното животно и се спусна към близкия двор, захапа дръжката на входната врата и започна да си виси с надеждата да отвори, защото вътре имаше още две кучета. От някаде се появи още по малоумния му стопанин и на въпроса ми - След като знаете, че кучето ви е аграсивно, защо не ми слагатте намордник ? Отговор не получих.
Просто нямам думи за подобни хора

Последна промяна от
Raven на ср ное 14, 2012 7:34 pm, променено общо 3 пъти.
-
Peter_Topsi
- Site Admin
- Регистриран:ср ное 09, 2005 10:40 pm
Мнение
от Peter_Topsi » пон юни 11, 2012 2:56 pm
Ако знаеш нещо за стопанина отиди и пусни жалба при кварталния или в полицията.
-
vehri_92 - Потребител
- Регистриран:пет дек 09, 2011 3:33 pm
Мнение
от vehri_92 » вт юни 12, 2012 12:43 pm
Да и ние ставаме все по-често свидетели на такива МАЛОУМНИ СТОПАНИ... Вече не знаем къде да ходим и да пускаме кучетата си, в нашия парк се напълни само с ротвайлери, питбули и бултериери без ПОВОДИ, нито пък НАДМОРНИЦИ, които впрочем по закон са задължителни, а и що се отнася до стопаните, те дори ги насъскват за бой!!! И тъй като няма къде другаде да си играят нашите ходим в най-големите жеги в 15.00 или 16.00 часа, когато няма никой!
-
Atess - Потребител
- Регистриран:вт апр 17, 2012 4:40 pm
Мнение
от Atess » съб юни 16, 2012 4:13 am
Ние ще почнем да излизаме на края на месеца, но в Младост 4 е същата работа, развали ни се колата и в момента е дадена за ремонт но мислим да я водим на разходка към Горубляне, Витоша. Около нас всяка нощ се чува невероятно скимтене на кученца които просто минават, преди време имаше хора от блока които хвърляха отрова заради Доберман.. който дори не беше агресивен ами такава ни е държавата....