Ах, тези меркантилни развъдници!

За вселената и всичко останало
Потребителски аватар
antoniob
Потребител
Регистриран:чет яну 29, 2009 8:57 am

Мнение от antoniob » нед юни 17, 2012 9:38 pm

ама вие сериозно ли говорите наистина ли знаете какво се случва с вашите кученца до последният им ден :evil: много сте наивни и много ви се иска всичко да е розово :?: ама нее така :idea: аз не съм хейтър но всички тези бездомни кучета по улиците са тръгнали от добрите :?: намерения на развъдници за всякакви породи :shock:много сте се объркали ако си мислите че вашето женско куче иск да го ...........през няколко месеца и после да си ражда бебенца и да не ги вижда повече голям кеф ве страшни сте как ли да си оправдаете постъпките пред гузната си съвест а да слагате си розовите очила и всичко което правим е толкова хубаво :D

Потребителски аватар
antoniob
Потребител

Мнение от antoniob » нед юни 17, 2012 9:43 pm

аааа и да забравих да ви кажа :shock: не говоря за пари ве много сте зле чак автоматика и къщата на жената обсъдихте маме мане говорим си за кучта :x

Потребителски аватар
Красен
Председател на БГРК
Регистриран:ср ное 09, 2005 4:38 am

Мнение от Красен » нед юни 17, 2012 9:44 pm

Всъщност, antoniob, всички тези улични кучета са се появили от хора като теб, които искат да си пуснат кучето 1-2 пъти (цитирам те по памет), и после все ще се намерят стопани, нали... развъдниците поне проучват всички кандидат купувачи, за да са сигурни, че дават кученцата в добри ръце... и да - поддържат връзка със собствениците цял живот.

Потребителски аватар
gvpekov
Потребител
Регистриран:вт авг 11, 2009 7:25 pm
Контакти:

Мнение от gvpekov » нед юни 17, 2012 9:58 pm

Ами всъщност както каза Красен проблема идва от това "здравословно" пускане на всички женски. В клуба се заплождат и се правят кучила , но си има правила и ако се загледаш няма нито един развъдник който да бълва кучета през 2 3 месеца - всички си гледат кучетата като домашни любимци и се грижат за тях . Никой не си ползва кучето за машина за кученца. Тези които ти коментираш и имаш предвид продават кученца на зоомагазините и зооборсите. Дали всеки знае какво се случва с кученце което е произвел ... едва ли , но пък всеки легитимен развъдник си подбира хората на които дава кученца. Все пак за повечето хора тук тези малки животинки са част от семейството му и иска да им осигури най-добрия старт за това и търси подходящо място където да го даде. Всеки от нас си обича кучето и се грижи по най-добрия начин за него . Ако имаш някакви сведения или конкретни обвинения към някой ги отправи точно ясно и доказателства. Това принципно говорене не е много ползотворно особено като се има предвид че нищо от това за което ти говориш не се случва тук.

ПП.
Много хора от клуба и от форума са силно притеснени за положението с бездомните кучета и котки и се опитват да помогнат с каквото и да било (много са прибрали едно или повече животни и си ги гледат) , до колкото знам много от хората постоянно помагат за намирането на стопани на бездомни котки и кучета - просто не се обявява официално защото не е необходимо да се хвалиш наляво и на дясно какво си направил.

Потребителски аватар
antoniob
Потребител

Мнение от antoniob » нед юни 17, 2012 10:00 pm

браво на теб ти ми харесваш добре че те има много си прав ама да ти кажа бъкчо нее ставал татко още и нее кастриран както ме убеждавахте на времето просто е под контрол за разлика от много други които вече изкараха много кученца :D който може и който не може прави развъдник :D имам женска и айде на кученцата :shock: ама контролирай ги малко много са се развихрили :evil:

Потребителски аватар
antoniob
Потребител

Мнение от antoniob » нед юни 17, 2012 10:02 pm

говоря на Красен

Потребителски аватар
Красен
Председател на БГРК

Мнение от Красен » нед юни 17, 2012 10:06 pm

Ами аз моят куч си го контролирам, струва ми се - на 10 години, не е кастриран и още не е пускан на женска. И това ако не е контрол, здраве му кажи :lol: .

Потребителски аватар
antoniob
Потребител

Мнение от antoniob » нед юни 17, 2012 10:09 pm

хахахаах не се и съмнявам ама не говоря за кучетата хахах а за стопаните им :D

Потребителски аватар
Красен
Председател на БГРК

Мнение от Красен » нед юни 17, 2012 10:11 pm

Хахаха, и аз не се съмнявам, че могат да се контролират. Досега съм ги проверявал 100 пъти.

Потребителски аватар
antoniob
Потребител

Мнение от antoniob » нед юни 17, 2012 10:14 pm

тях да контролираш че много са се развихрили всеки втори ще оправя породата аре дръжте се малко толкова много развъдници на толкова малка страна и всички за породата ще я пазят хохохоххо ама дали могат или не :evil:

Потребителски аватар
antoniob
Потребител

Мнение от antoniob » нед юни 17, 2012 10:16 pm

проверявал си ги 100 пъти - друг път хващай се за работа момче
:D

Потребителски аватар
Красен
Председател на БГРК

Мнение от Красен » нед юни 17, 2012 10:18 pm

Ами, (почти)градски, това е идеята - развъдниците се занимават ТОЧНО с опазване на породата. За разлика от тези, които плодят както им падне. И ако мислиш, че 20-ина рзвъдника са много за такава малка страна, колко трябва да са според теб?

И да, щом са се хванали, сигурно ще и да могат... Ако ти можеш да подобриш нещата - моля, заповядай, с радост ще ти отстъпя място.

Потребителски аватар
Красен
Председател на БГРК

Мнение от Красен » нед юни 17, 2012 10:23 pm

А момче ще ми казваш когато станеш по-възрастен от мен, анадъмно, младеж?

Потребителски аватар
antoniob
Потребител

Мнение от antoniob » нед юни 17, 2012 10:26 pm

изобщо нее така аз не ставам за тази работа и съм сигорен че ти си тежиш на мястото :wink: ама то не става -имам една кучка и си правя развъдник нали иска се повече много повече

Потребителски аватар
antoniob
Потребител

Мнение от antoniob » нед юни 17, 2012 10:29 pm

ами може и да съм по голям -ама не на години -момчетата винаги си остават момчета :D

Заключена