Въпрос за копането

За вселената и всичко останало
Потребителски аватар
J&B
Потребител
Регистриран:нед ное 13, 2011 2:26 am
Въпрос за копането

Мнение от J&B » пон юли 23, 2012 2:51 pm

Здравейте, кучето ми е на 4 год. и половина и до сега не се е случвало да копае по този начин. Случвало се е да рови преди, но е било за момента и то не е продължавало повече от няколко секунди. Сега е само на едно място и продължава вече седмица и ни води там скимтейки, като отидем почва да копае и се обръща да види дали гледаме. Изкопала е дупка колкото нея самата, но не е дълбока и продължава да копае. До сега не се е държала така. Според вас дали има нещо под земята или кучето ми си прави нещо като седянка? :lol:

Потребителски аватар
pekovi
Потребител
Регистриран:пон авг 17, 2009 10:32 pm

Мнение от pekovi » пон юли 23, 2012 2:53 pm

нефт? :)

Gryffindor
Потребител
Регистриран:вт май 26, 2009 3:59 pm

Мнение от Gryffindor » пон юли 23, 2012 3:53 pm

Ако е нефт, си е опасно - ще вземе да бликне, и после няма измиване това куче :-)

Може да е попаднала на миши тунели, това често води до такова вманиачено поведение.

Ако тази нова обсесия ви дразни много, и ако любопитството ви не е достатъчно силно, за да изчакате и да видите какво би могло излезе в резултат на изкопните работи, може да пробвате да забраните на кучето да копае там, или просто да напръскате изкопа с разтворен във вода силен парфюм, одеколон или афтършейв.

Потребителски аватар
J&B
Потребител
Регистриран:нед ное 13, 2011 2:26 am

Мнение от J&B » вт юли 24, 2012 3:36 am

Не се бях сетила за нефт :lol: Иначе не ни дразни това, че копае. Щеше да дразни, ако разкопаваше целия двор :lol: Просто ми е странно поведението на кучето ми и какво би породило това трескаво копаене на едно и също място. Единственото, което ме притеснява, е че докато копае изблъсква част от пръстта със муцуна и да не се надиша с прах и пръст.

Заключена