Абе някой замислял ли се е...

За вселената и всичко останало
Потребителски аватар
pkolev
Потребител
Мнения:54
Регистриран:пет юли 08, 2011 3:52 pm
Местоположение:София, Младост 4
Контакти:
Абе някой замислял ли се е...

Мнение от pkolev » чет ное 29, 2012 3:29 pm

Абе някой замислял ли се е дали кучетата не са по-умни от нас, а да се правят на ощипани заради благата... Нещо от сорта на делфините при Дъглас Адамс... Да не се получи един ден да получим бележка от сорта на "Сбогом и благодарим за всичките гранули и масажи..." :) ?

Да видим на какво се основават мислите ми:

1. Ядене - два, три, четири пъти на ден - витамини, минерали, месце, лебец...сичко дето се вика. Ако диването си прави оглушки и не иска да яде - купуваме друго... Дето се вика като келнери сме...

2. Разходки - 4 пъти дневно - лечебна разходка за по-добър апетит преди ядене, както и да види кой и какво в квартала...да разбере клюките...да обсъди двукраките с другите делфини, пардон кучета...

3. Мачкане - всъщност мачкане му викаме хората. Кучетата му викат масаж и си умират за него. Оросяване, разгряване...кеф дето се вика...Ако ни даваха по 5 лева за всяко мачкане, щяхме да сме милионери всичките :)

Разните други като спя_където_си_искаме, безплатен секс, стойки за манджа и прочие даже няма да ги обсъждам...Прецакани сме отвсякъде ;)

Чувствайте се поканени да попълвате списъка :)

Потребителски аватар
Veselin
Потребител
Мнения:708
Регистриран:чет юни 18, 2009 10:34 am
Местоположение:Пловдив

Мнение от Veselin » нед май 26, 2013 7:36 pm

Според мен кучетата определено са по-умни от нас, хората. И най-вече, защото винаги си знаят мястото.

Заключена