Мнението на клуба за действията на БРФК ...

За вселената и всичко останало
Потребителски аватар
gvpekov
Потребител
Регистриран:вт авг 11, 2009 7:25 pm
Контакти:
Мнението на клуба за действията на БРФК ...

Мнение от gvpekov » ср фев 13, 2013 5:23 pm

Искам да попитам какво е мнението на хората участващи в клуба относно политиката на БРФК за сменяне на съдиите, мястото на провеждане и отменянето на изложби . Мислите ли че е редно 3 дни преди изложбите (на 16 и 17-ти) изведнъж от 4мата обявени съдии 3ма да отпаднат и да бъдат сменени с двама нови ? И това не е за първи път. Другата любима тактика е - срока за записване изтича и няколко дни след това се обявява кой ще е съдия. Да не говорим че преди време изведнъж се смени залата на провеждане на изложба . Имаше и отменени изложби в Банско. На никой ли не му прави впечатление ? И ако не съм само аз недоволния , няма ли как да се излезе с някаква официална позиция на клуба към БРФК относно това (според мен) изключително некоректно поведение?

Потребителски аватар
Jolly Rodger
Потребител
Регистриран:вт яну 25, 2011 9:28 pm

Мнение от Jolly Rodger » ср фев 13, 2013 5:27 pm

Само прелитам за да предложа помощ в писането на жалби/молби и вс. друг вид правна бумащина.
Изчезвам сега, ще погледна довечера дали имате нужда :))

Потребителски аватар
eli i maxi
Потребител
Регистриран:нед фев 17, 2008 8:12 am

Мнение от eli i maxi » ср фев 13, 2013 5:44 pm

Жоро, на всички ни прави впечатление.

Миналата година не само, че смениха съдиите преди изложбата, но го направиха и втори път (или направо трети) в залата в деня на изложбата ....

За отменяне на изложби какво да говорим, хич изобщо не им пука, че освен, че трябва да отсъстваме от работа например, сме направили и резервации на хотели, платили сме и т.н.

Когато аз писах на БРФК всичко оставаше без отговор, когато пишех на стената им във фейсбук всичко написано изчезваше .....

Потребителски аватар
Jolly Rodger
Потребител
Регистриран:вт яну 25, 2011 9:28 pm

Мнение от Jolly Rodger » ср фев 13, 2013 5:49 pm

Ако БРФК получава поне малко държавно/общинско или някакво европейско финансиране по проикт - можете да я задължите по ЗДОИ да предостави информация.

Потребителски аватар
gvpekov
Потребител
Контакти:

Мнение от gvpekov » ср фев 13, 2013 5:54 pm

това с писането го знам и при мен е така за това идеята ми беше - ако може да се излезе с колективно становище по въпроса. И не да ги принуждаваме по някакъв начин (няма как те са си вързали гащите от всякъде) но все пак да ги накараме да се позамислят малко. Но очевидно няма да стане ще си траем и това е . Ако някой се интересува мога да му кажа какво ще пише на оценителните ми листове от събота и неделя - просто от сега си знам оценките.

Потребителски аватар
gvpekov
Потребител
Контакти:

Мнение от gvpekov » пет фев 15, 2013 3:35 pm

В деня преди изложбата

" Промяна в началния час на изложбите на 16 и 17 февруари!

Изложбите на 16 и 17 февруари ще започнат в 12:30 ч.

Регистрация в 11:00 ч.

Извиняваме се за причиненото неудобство!"

Заключена