Търсим партньорка на БОНО.

За вселената и всичко останало
Потребителски аватар
Joana
Потребител
Регистриран:пет сеп 07, 2007 12:55 pm

Мнение от Joana » пон мар 30, 2015 7:30 pm

А защо му е на някой да вади от родословно куче, неродословни бебета няма как да ми го побере главата!
Какво мислят ваши приятели не е никакъв показател за това дали кучето ви непременно трябва да има малки. И за моя всички смятаха, че трябва да има, това не значи нищо.
Ако искате някой да го хареса - заведете го на няколко изложби, вижте какво мислят съдиите за него. Имате ли изследвания за лакътна дисплазия? След като има 2 кучета от неговото кучило с такъв проблем непременно трябва да подходите с много внимание към него.
Безмисленото плодене е ужасно, при положение, че има толкова много кучета по улиците...

4u64ica
Потребител
Регистриран:ср ное 09, 2005 11:47 am

Срам и позор за член на клуба!

Мнение от 4u64ica » пон мар 30, 2015 8:17 pm

Мила ми Мариела,
Ако все още сте член на БГРК и сте приели неговия устав, а преди време въвеждахте стройна финансова дисциплина, ако сте прочели каква инициатива предприе днес многоуважаваната от нас Йорданка Павлова - то се ЗАСРАМЕТЕ! Това не е форума в който можете да търсите "неродословни" партньорки за Боно!

Потребителски аватар
Danyna
Потребител
Регистриран:ср май 07, 2008 1:31 pm

Мнение от Danyna » пон мар 30, 2015 9:08 pm

Аз ще помоля Мариела да намали аватара си, че е направо невъзможно да се чете нормално, после ще я помоля да прочете - ПРАВИЛНИК ЗА СЕЛЕКЦИЯ И РАЗВЪЖДАНЕ (ПСР) НА "БЪЛГАРСКИ ГОЛДEН РЕТРИВЪР КЛУБ " (БГРК). Ако намери за неуместен поста си, след като се запознае с условията, ще я помоля и да изтрие темата си. Ако иска и търси помощ за това как да бъде сторено това им намерение по правилник и условия на БГРК, то ще я помоля да ми пише на лични, с удоволствие ще разясня.

Потребителски аватар
Danyna
Потребител
Регистриран:ср май 07, 2008 1:31 pm

Мнение от Danyna » вт мар 31, 2015 8:44 pm

Подобни обяви противоречат на ПРС на БГРК и са недопустими в клубния форум! Премествам темата тук и я заключвам!

Заключена