Търся голден ретривър .

За вселената и всичко останало
cristiano7
Потребител
Мнения:1
Регистриран:пет апр 10, 2015 3:31 pm
Търся голден ретривър .

Мнение от cristiano7 » ср апр 15, 2015 12:38 pm

Здравейте
Първо да Ви се представя- на 16г., момче, от едно селце в Благоевградска област, и от няколко месеца чета неща за породата (голден ретривър), поради причината ,че искам да си взема един малък представител. Значи искам да се извиня, ако темата ми не е за тук, а за някой друг раздел и съответно да помоля да не бъде изтривана в случай, че съм нарушил правилата на форума чрез нея ( поради причината ,че не видях друга подобна тема ).
Искам да си взема един голден, но не искам да е от развъдник ( или поне неизвестен такъв ), тъй като прочетох и видях много лоши неща относно развъдниците и начините им на отглеждане, затова пиша тук да Ви попитам ако някой от Вас продава голдън, отглеждан разбира се с любов и интерес от страна на стопаните си, с всички ваксини за съответната възраст, както и да представи родословието на кучето и мястото, на което то живее , да пише тук в темата. Значи търся предимно хора от София, Благоевградска област, тъй като нямам възможността да отида до по-далече. Също така искам кучето да бъде мъжко и на възраст до два, максимум три месеца.
Общо взето това е за момента, благодаря за разбирането и се надявам модератора/администратора на форума да не премахне темата.
Благодаря за вниманието.
Лек и спокоен ден!
:)

Потребителски аватар
Danyna
Потребител
Мнения:1293
Регистриран:ср май 07, 2008 1:31 pm
Местоположение:Plovdiv

Мнение от Danyna » ср апр 15, 2015 1:21 pm

Здравейте, няма как темата ви да остане в този раздел, защото виждате, че тя е за съобщения от развъдниците на БГРК. После, разликата между легитимен развъдник и ферма е често дъвкана тема и ще ви помоля да прочетете тук - http://bulgoldens.com/forum/viewtopic.php?t=2962 , за да изясните и за себе си от къде е добре да се вземе кученце. Ще ви посъветвам да следите този раздел на форума, където се съобщава за предстоящи връзки и кучила, за да сте наясно с кой развъдник трябва да се свържете, за да си вземете желаното кученце. Форумът в сайта на БГРК е мястото, където можете да се сдобиете с достоверна информация относно породата и нейното опазване. Всеки развъдник към БГРК спазва стриктно правилата за развъждане. Местя темата ви в "Разни". Успех!

Заключена